folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Benim PC Vs. Notebook [Tavsiye İsteği]

Benim PC Vs. Notebook [Tavsiye İsteği]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Millet. Malum bu sene üni başlıyorum. Yani 2 3 aya istanbuldan gitmiş olucam. Giderkende notebookun benden dedi birader.

Geçen yazıcıoğlunda bir dükkan sahibiyle konuştum adam monstera bile çöp dedi pek ciddiye almadım ama yinede içime kurt düşürdü.

Oyun oynuyorum ve oynadığım oyunlarda en üst seviyede performans almam gerekli.

Guild Wars 2 ve Lol oynuyorum mesela şu anda. Ama yinede bi crysisi oynamalıyım yüksek ayarda.

Elimdeki makina

Phenom II 1055T - HD5850-4GB 1600mhz- 7200-32 mb 500 WD Caviar Black. Uygun bir anakart. Ocz Fatal1ty Güç kaynağı.

Şimdi ben notebooku biradere yıkıp bu makinayı satıp parasını cebime koymayı düşünüyordum. Yalnız sürekli kararsız kalıyorum.

Hem oyun hemde mühendislik programlarını kaldırabilecek bir notebook lazım. Ama şeytan dürtüyor masaüstünü upgrade et. Ortalama bir notebook al diye.

Hem bu seviyede notebook hemde bu seviyede pc kullanmış olan varsa beni bir aydınlatsın.

http://www.hizlial.com/msi-ge60-0nd-412tr-i7-3630qm-2-4ghz-8gb-750gb-2gb-gtx660m-15-6-freedos/30.001.1473.0147?adw=1&gclid=CN_XlcyA-LcCFZIPtAodWDgAVw

http://www.hizlial.com/msi-ge60-0nd-412tr-i7-3630qm-2-4ghz-8gb-750gb-2gb-gtx660m-15-6-freedos/30.001.1473.0147?adw=1&gclid=CN_XlcyA-LcCFZIPtAodWDgAVw

Bu veya bunların seviye aralığındaki bir laptoptan masaüstümün performansına yakın performans alabilir miyim?

GTX 460 SLI fx6300 + SSD bir sistem yapasım var. 

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle sana şunu söyleyeyim, ben senin yerinde olsam, eğer şehir dışında kalacağın yerde masaüstü kullanma şansın var ise masaüstünü biraz yükseltip götür yanına da orta halli bir notebook veya netbook al.

Oyun oynamayı seviyorum diyorsun, özellikle sıcak yaz aylarında laptop ile oyun oynamak işkenceye dönüyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    anladim hocam iste gidicegim yerde nasil bir ortam olucak bi fikrim olmadigindan danisayim dedim

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Hocam daha 1 hafta oldu aynı makineyi şirkete alalı. 2 Gündür arkadaş son grafiklerde Crysis 2 Ultrada 1080p oynuyor laptop banamısın demedi. Crysis 3'ü denemedi henüz denesin güncelleme yaparım.

Bu arada 2. sınıfta ben de senin gibi kasa alayım laptop'u ucuzundan kullanırım diyodum da, öğrenci hayatı başka. Zırt pırt arkadaşların evine gidicen takılacan orta halli makine ile oyun oynanmıyor pek. Kasa topladıktan 1 sene sonra tekrar iyi bir laptop almak zorunda kalmıştım ben :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    hocam hangi notebook icin bu solediklerin? Bide isinma sorunu oluyormu?

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFistAce
    FireFistAce's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Millet. Malum bu sene üni başlıyorum. Yani 2 3 aya istanbuldan gitmiş olucam. Giderkende notebookun benden dedi birader.

Geçen yazıcıoğlunda bir dükkan sahibiyle konuştum adam monstera bile çöp dedi pek ciddiye almadım ama yinede içime kurt düşürdü.

Oyun oynuyorum ve oynadığım oyunlarda en üst seviyede performans almam gerekli.

Guild Wars 2 ve Lol oynuyorum mesela şu anda. Ama yinede bi crysisi oynamalıyım yüksek ayarda.

Elimdeki makina

Phenom II 1055T - HD5850-4GB 1600mhz- 7200-32 mb 500 WD Caviar Black. Uygun bir anakart. Ocz Fatal1ty Güç kaynağı.

Şimdi ben notebooku biradere yıkıp bu makinayı satıp parasını cebime koymayı düşünüyordum. Yalnız sürekli kararsız kalıyorum.

Hem oyun hemde mühendislik programlarını kaldırabilecek bir notebook lazım. Ama şeytan dürtüyor masaüstünü upgrade et. Ortalama bir notebook al diye.

Hem bu seviyede notebook hemde bu seviyede pc kullanmış olan varsa beni bir aydınlatsın.

Bu veya bunların seviye aralığındaki bir laptoptan masaüstümün performansına yakın performans alabilir miyim?

GTX 460 SLI fx6300 + SSD bir sistem yapasım var. 

tam olarak aynı durumdayız dostum bende son sınava bu gun girdim arayışa son surrat devam ediyorum dizüstü şartıyla normalde hiç sevmem ama uni de zorunlu olacak gibi... 

http://www.monsternotebook.com.tr/MS-1762-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q63MS-17629.html

bende bunu düşünüyorum.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    hocam 3 bin vermem bir notebooka en fazla 2 veririm gecen ay kampanya filan vardi sanirim 2 bine cok guzel monsterlar vardi bilemedim simdi pek evde duran asosyal biride degilim mobilite gerekli oraya git buraya git sanirim en azindan ilk iki sene tam yerim yurdum oturana kadar saglam bir notebook almam gerek

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 748 Toplam Mesaj: 7