Benim Sitenin Forumunu Nasıl Şenlendirebilirim
-
Jcomments kurdum bu eklentiyle ve facebook comment (fcomments) eklentisiyle makalenin altına baya yorumlar yapılıyor site hiti 1,5-2k günlük sınav zamanları 3k ya çıkyor. Bazı matematikle ilgili kelimelerde google da ilk sıradayım.
Yalnız; kimse üye olmuyor bende içeriği sadece üyelere özel yaptım.
Şimdi mecbur üye olunuyor ama çok az, çekincelerimde var millet kaçacacak normal public gelenler.
ne yapabilirim.
-
Google ve Yandex botu üye olarak tanıt foruma index alsınlar.
-
Mustafa bunu yazdı
Google ve Yandex botu üye olarak tanıt foruma index alsınlar.
index alıyor forum onu soruyorsan
dediğin farklı birşeymi hocam.
-
hocam niye üye arıyorsun ki arama olmasın millet üye
olur mu öyle dersen niye olmasın ?
bakkal mantığı ile sürekli belli müşteri olacağına süpermarket gibi çok ama belirsiz müşteri al daha rahat ve kolay olur bence
-
asiminnesli bunu yazdı
hocam niye üye arıyorsun ki arama olmasın millet üye
olur mu öyle dersen niye olmasın ?
bakkal mantığı ile sürekli belli müşteri olacağına süpermarket gibi çok ama belirsiz müşteri al daha rahat ve kolay olur bence
hocam şimdi dediğinde haklısın benim sitemde google 337 tane konu indexlemiş bence bu kadar index e iyi yerdeyim
pr 3
alexa
Alexa Traffic RankTraffic Rank indurum böyle bana göre iyi ama sorun şurda bi tek ben ilgileniyorum en azındnan forumda üyeler konu falan farklı başlıklar açılırsa bende ona göre cevap verrrim güzel bir ortam olur diye düşündüm. Yani ben tekbaşıma bu kadar yapabiliyorum biraz da üyeler konu açsın :)
-
Bloga çevir siteyi komple.
-
interfector bunu yazdı
Fark ne olacak hocam.
-
HeYeT bunu yazdıinterfector bunu yazdı
Fark ne olacak hocam.
Sana şöyle bi site yapayım hocam..
-
HeYeT bunu yazdıinterfector bunu yazdı
Fark ne olacak hocam.
Farkı şu olacak. Yorum yazanlardan veya sana soru sormak isteyenlere zorla üyelik aldırmamış olacaksın. Site ne üzerine hocam? Örneklerle kafandaki soru işaretlerini giderebilirim.
Edit : Forum devri kapandı hocam artık. Profilindeki siteye baktım orası senin siteyse eğer şöyle örneklendirme yapayım. Zaten sen forumu kullanmıyorsun düzgün bir şekilde. Post atıyorsun yorum alıyorsun. Sana gelen soruları cevaplandırıp siteyi canlandırmak istiyorsun anladığım kadarıyla. Güzel bir tema buluruz sana. Soru gönder butonu olur. Sorunun resmini upload edecekleri sitelerin linkini veririz. Sonra o linkin yapıştırılacağı alan ve en önemlisi e-posta adresi. Neden e-posta diyorsan bir script yapılır. Gelen soruları sen yanıtladığında panelden yanıtlandı işaretlersin adamın mailine mesaj atarsın sorunuz cevaplandı gibisinden. Yada çözümü bekleyen sorular kısmı olur. Oraya düşer sorular sen yaptığında yeşil olur. Yapılmayanlar kırmızı görünür. Çözüm bekleyen soruları dışardan biri çözüp sana çözümü gönderebilir. Çözüm yapanlara puan verirsin. Adsense den güzel para kazanıyorsan eğer aylık 100$ üzeri. Ayda en çok puan alana kalem hediye edersin. Fikirler geliştirilebilir hocam.
interfector tarafından 14/Eki/14 23:37 tarihinde düzenlenmiştir -
MustyKTE bunu yazdıHeYeT bunu yazdıinterfector bunu yazdı
Fark ne olacak hocam.
Sana şöyle bi site yapayım hocam..
inceledim kardeşim face ten bilgilendirmen içinde teşekkür ederim.
-
interfector bunu yazdıHeYeT bunu yazdıinterfector bunu yazdı
Fark ne olacak hocam.
Farkı şu olacak. Yorum yazanlardan veya sana soru sormak isteyenlere zorla üyelik aldırmamış olacaksın. Site ne üzerine hocam? Örneklerle kafandaki soru işaretlerini giderebilirim.
Edit : Forum devri kapandı hocam artık. Profilindeki siteye baktım orası senin siteyse eğer şöyle örneklendirme yapayım. Zaten sen forumu kullanmıyorsun düzgün bir şekilde. Post atıyorsun yorum alıyorsun. Sana gelen soruları cevaplandırıp siteyi canlandırmak istiyorsun anladığım kadarıyla. Güzel bir tema buluruz sana. Soru gönder butonu olur. Sorunun resmini upload edecekleri sitelerin linkini veririz. Sonra o linkin yapıştırılacağı alan ve en önemlisi e-posta adresi. Neden e-posta diyorsan bir script yapılır. Gelen soruları sen yanıtladığında panelden yanıtlandı işaretlersin adamın mailine mesaj atarsın sorunuz cevaplandı gibisinden. Yada çözümü bekleyen sorular kısmı olur. Oraya düşer sorular sen yaptığında yeşil olur. Yapılmayanlar kırmızı görünür. Çözüm bekleyen soruları dışardan biri çözüp sana çözümü gönderebilir. Çözüm yapanlara puan verirsin. Adsense den güzel para kazanıyorsan eğer aylık 100$ üzeri. Ayda en çok puan alana kalem hediye edersin. Fikirler geliştirilebilir hocam.
Hocam ilgin için teşekkürler şimdi temayı değiştirdim tema yüzünden baya bi şikayet aldım kullanıcılrda söylediler sabah tan beri bunla uğraştım bi kaç sorun çıktı. Şimdi halloldu hepsi bir süre daha bu sistemle devam edeceğim ama sen zaten içimi okur gibi yazmışşsın zaten.
pm attım teklifin içinde onu da ilerde düüşüneceğim
tema hakkında yorumlarınızı alabilirmyim.
8,669