Benmi Kafayi Siyirdim Yoksa Televizyon Mu Bozuk
-
Sa Iyi Geceler Herkese Yav Televizyon Vestelin Eski Tuplu Modellerinden Biri Ara sira Televizyonun Ortasindan Yazi Geciyor Belirgin degil Kabartma Seklinde Yazilmis renksiz Sadece Birazkenarlari Belli Yazinin yakinlasinca Okunuyor Ama Bu Yazilar Her Zaman yok Az Once Bi Bakam Ne Yaziyor Falan Dedim Bi Baktim Suriyeliler Falan Yaziyor Acaba Bir Haber Kanaliyla sinyallerin Karisma sansi Var Yoksa Bunun Aciklamasi Ne
-
Vestel in Suriyeliler için yaptığı karasal yayın Güncellemesi hocam Hatlar karışmış.
-
JahR bunu yazdı
Vestel in Suriyeliler için yaptığı karasal yayın Güncellemesi hocam Hatlar karışmış.
Hocam Bu Olay Oncedende Oluyordu Kafama Cok Takildi Ekranin Ortasinda Tek Bazen 2 Satir yazi Kayarak Geciyor Az Once Konuyu Acarken yaziyordu Suan Normal Anlamadim Gitti
-
dostum analog anten kullanıyorsan yansıma alıyordur.
zamanında bana da olmuştu bildiğin normal çubuk çatı anteni kullanıyorduk, ekranda bazen belli belirsiz yazılar geçiyor ve çok çok zor belli oluyordu. Çocuk olunca heyecan yapmıştım uzaylılardan gizli bir mesaj alıyorum diye. Sonra kanalı değiştirince gördüm, başka bir kanalın yayını ile yansıma yüzünden karışıyormuş, diğer kanalın altyazısını görüyormuşum meğer.
-
kullandığın anten nedir? dandik çatı anteniyse sinyal karışıyordur. Uyduysa incelemek lazım.
-
Şeker patlamıştır şekerdir o şeker .)