folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Benmi Kafayi Siyirdim Yoksa Televizyon Mu Bozuk

Benmi Kafayi Siyirdim Yoksa Televizyon Mu Bozuk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Sa Iyi Geceler Herkese Yav Televizyon Vestelin Eski Tuplu Modellerinden Biri Ara sira Televizyonun Ortasindan Yazi Geciyor Belirgin degil Kabartma Seklinde Yazilmis renksiz Sadece Birazkenarlari Belli Yazinin yakinlasinca Okunuyor Ama Bu Yazilar Her Zaman yok Az Once Bi Bakam Ne Yaziyor Falan Dedim Bi Baktim Suriyeliler Falan Yaziyor Acaba Bir Haber Kanaliyla sinyallerin Karisma sansi Var Yoksa Bunun Aciklamasi Ne 

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vestel in Suriyeliler için yaptığı karasal yayın Güncellemesi hocam Hatlar karışmış.

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    JahR bunu yazdı

Vestel in Suriyeliler için yaptığı karasal yayın Güncellemesi hocam Hatlar karışmış.

Hocam Bu Olay Oncedende Oluyordu Kafama Cok Takildi Ekranin Ortasinda Tek Bazen 2 Satir yazi Kayarak Geciyor Az Once Konuyu Acarken yaziyordu Suan Normal Anlamadim Gitti 

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

dostum analog anten kullanıyorsan yansıma alıyordur.

zamanında bana da olmuştu bildiğin normal çubuk çatı anteni kullanıyorduk, ekranda bazen belli belirsiz yazılar geçiyor ve çok çok zor belli oluyordu. Çocuk olunca heyecan yapmıştım uzaylılardan gizli bir mesaj alıyorum diye. Sonra kanalı değiştirince gördüm, başka bir kanalın yayını ile yansıma yüzünden karışıyormuş, diğer kanalın altyazısını görüyormuşum meğer.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

kullandığın anten nedir? dandik çatı anteniyse sinyal karışıyordur. Uyduysa incelemek lazım.

:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Şeker patlamıştır şekerdir o şeker .) 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
Toplam Hit: 953 Toplam Mesaj: 6