Benq 24" Monitör Ekrana Tam Oturmuyor
-
vatan bilgisayardan sipariş etmiştim, bugün geldi. hdmi kablosundan bağladım, görüntü geldi ama görüntü ekrana oturmuyor ve geri kalan kısmı siyah gözüküyor. ati displayden gözmeye çalıştım ama olmadı, monitörün ayarlarından birşeyler yaptım tam oturdu bu sefer de görüntü dağıldı. ne biçim iştir ben de anlamadım. önerisi olan var mı yoksa vatan'a iade edeceğim? :(
-
ekran çözünürlüğünü değiştirsene mübarek
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:)
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------denedinmi bunu?
-
Aldigin beq 24" monitor, buyuk ihtimalle, 1920x1080veya1200 cozunurlukte bir monitorduk fakat senin aldigin bilgisayarin en fazla saglayabildigi cozunurluk 1336x768 tarzi birseydir, o yuzden o buyuk monitorun o cozunurluge gore ayarliyorum, benim bildigim ekran kartini yukseltip full hd cozunurluk saglamaktan baska sansin yok ?
-
o kadar da değil birader, profesyonel monitör alıyoruz şurda. :) zaten monitörü taktığında otomatik 1920*1080e geçiyor.
-
SpArK bunu yazdı:
Aldigin beq 24" monitor, buyuk ihtimalle, 1920x1080veya1200 cozunurlukte bir monitorduk fakat senin aldigin bilgisayarin en fazla saglayabildigi cozunurluk 1336x768 tarzi birseydir, o yuzden o buyuk monitorun o cozunurluge gore ayarliyorum, benim bildigim ekran kartini yukseltip full hd cozunurluk saglamaktan baska sansin yok ?
-----------------------------yok hocam 1920*1080. linki de burda: http://www.vatanbilgisayar.com/benq-e2420hd-24-e2420hd-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=41757