Benzin Konulurken Arabayı Stop Etmek..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delimanyak87
    delimanyak87's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün arkadaşla arabaya benzin alırken arkadaşın arabayı stop ettirdiğini fark ettim (evet arabalarla pek bilgim yok) ve neden benzin konulurken araba stop ettirilir die sordum ama sadece yangın çıkmasın diye yüzeysel bir cevap alabildim. Benim problemimde burda başlıyor işte... Neden arabaya benzin konulurken, arabayı stop ettirmek zorundayız(yada zorunda mıyız) ? Fakat küçük bir ricam var. Tekniksel bir bilgi alabilrsem daha tatmin olurum. Örneğin, x parçası şöle şöle yapar gibi...

saygılar... :D

Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, Cennet-i ala meyhane midir? Her kuluna iki huri vereceğim diyorsun, Cennet-i ala kerhane midir?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

hava yapabilir mi benzin kapağı açıkken? hemde güvenlik açısından araba çalışırken şase yapıp pompada kıvılcım falan olabilir allah muhafaza. arabanın çoğu yeri şase olarak kullanılıyor zaten elektriği kaçağı falan olur diye durdurmak en iyisi.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delimanyak87
    delimanyak87's avatar
    Erkek

arkadaşımın yaptığı açıklamadan daha yararlı oldu.. sağolasın :)

Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, Cennet-i ala meyhane midir? Her kuluna iki huri vereceğim diyorsun, Cennet-i ala kerhane midir?
Toplam Hit: 991 Toplam Mesaj: 3