folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beşiktas Bingül Erdem Lisesi

Beşiktas Bingül Erdem Lisesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    ya bi tane arkadslık sitesinde bir kızı kafaladım neyse 4 gün boyunca 3-5 saat konusyoz tabi kızda resimlerini falan gönderiyor paso neyse kız bir resim gönderdi bir arkadsıyla beraber cekildikleri kzıın arkadası kızdan çok daha guzel ve ben o kıza asık oldum :( ya aslında ilk kıza asık olmamıstım ölesine takılyıoduk ama digerine asık oldum neyse sadede geliyom bu kız bingül erdem lisesinde okuyor 2006 mezunu istedgim okulu tanıyan kızlarını tanıyan veya o okulda okuyan birileri varsa bu kızı sorucaktım yardımlarınız cok öenmli kafayaı yıcem ya ben zaten zor beyenıyom bide bulmusum kacırmak istemiyom ha siz şimdi derseniz ilk kız nolcak o zaten gitti ters bi laf ettim kız cektı gıttı yani o kızla bilgi alısverısı olamaz neyse ya yardım lazım işte müridler hade bakem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    rahatsızmısın sen?..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    ne alaka aq
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    öle deme impala adam aşık :) syklops geçer dostum üzülme unutursun 2 gün sonra. Sonra gülersin haline resimde gördüğüm kıza aşık olmuştum hatta tahribat a bile konu açmıştım bu kız için ne günlerdi bee diye. Ama boş yere yani fazla hırpalama kendini :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    hocam bu kacıncı olucak bıktım artık kızlar kacıp gidiyor zaten kırk yılda bır buluyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    cılgınmısın yahu xD bende bilgi almak için soruyorsun sandım amacın bilgiymiş ama farklı yonde asjhfgjhsagfhjdsf=))) valla tanıdıklarım vardı ama cok guzel bi okul oldugunu söleyemem genelde bi yer kazanamayan tipler tercih edio zaten memlekette tum okullar anadolu lisesi olurken bi orası olamadı.. onun haricinde hatırladıgım o okulda sarısın kız patlaması oldugu nedense canım insanlar benim tenim kapkara demeden boyamıslar kafayı sarıya=))de hala anlamadıgım okulun genel durusuna goremi kıza yaklasıcaksın xD

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
Toplam Hit: 978 Toplam Mesaj: 6