Besin Zincirinde Ayrıştırıcıların Önemi!
-
Arkadaşlar daha ortaokuldaki yeğenime dönem ödevi olarak bunu vermişler. Google'da aradım ama biraz ağırdı orta okul için.Elinde ilköğretim düzeyinde "Besin zincirinde ayrıştırıcıların önemi" ile ilgili kaynak olan var mı?
Şimdiden teşekkürler.
-
http://www.odevsitesi.com/default.asp?islem=dok_indir&odevno=104433
burda ayrıştırıcılarla ilgili bişiler var
ama ben indiremem yok dersen.kaptana ver o halleder (:
aynı bölümde konusu var odevsitesi.com şeylerinde
-
-
Ahanda burda o odev :)
-
:D aq keşke bende yıllık ödev konumu isteseydim yaa. bne yapmadım aldık babayı -0- ama varya konunun a sikiyim. bakın konuyu yazıyom siz de olsa yapmazdınız yani :
9. Hariciye Koğuşu Kitabının ilk 50 Sayfasındaki Tüm isim ve sıfat tamlamalarını kağıda yaz. (sie aq) -
Vallaha haklısın dostum. Senin ödev de hakkatten insan işi değilmiş:)
-
Bu arada ilgilenenlere teşekkürler.
-
night-7 la dai yazsaydın ya foruma (:
2-3 kişi toplanır sayfaları bölüşür bulurduk . hiç olmassa 0 almazdın (:
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------:D aq keşke bende yıllık ödev konumu isteseydim yaa. bne yapmadım aldık babayı -0- ama varya konunun a sikiyim. bakın konuyu yazıyom siz de olsa yapmazdınız yani :
9. Hariciye Koğuşu Kitabının ilk 50 Sayfasındaki Tüm isim ve sıfat tamlamalarını kağıda yaz. (sie aq)-----------------------------
Böyle salakça ödevmi olur ya, bana verseler bende yapmazdım..Ya böyle bi ödev veriyon madem neden güncel bi kitap seçmiyon. Mesela 100 Fırça Darbesi de çocuk bütün kitaptaki isim ve sıfat tamlamalarını bulsun (: