folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Besinlerin Kalorilerini Hesaplama

Besinlerin Kalorilerini Hesaplama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Kilo almaya çalışıyorum. Gün içinde aldığımız kalorinin verdiğimizden fazla olması gerekiyor. 

Bu yiyeceklerin kalorileri nasıl hesaplanıyor? Atıyorum 1 avuç kuru üzüm yedim bundan ne kadar kalori gelecek?

Veya çorbadır tatlıdır bunlar nasıl hesaplanır? 

Aslında kalori hesaplama mantıksız geliyor bana ama neyse...

(Ayrıca kilo aldıran yiyecek, beslenme alışkanlığı falan da söyleyebilirsiniz.)

2. soru spor yaparak aynı beslenme alışkanlığına dikkat ederek kilo alınabilir mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

telefonuna fatsecret veya myfitnespall uygulamalarını indir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

telefonuna fatsecret veya myfitnespall uygulamalarını indir

eyv hocam güzel programa benziyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

diyetkolik tarzı sitelerdeki kalori değerleri ortalama olarak doğrudur. sana önerim bazal metabolizmanın max 300 350 kalori fazlasını tüket, fazlası sağlıklı olmayacaktır. ayrıca hocam haftalık antreman rutininin de yaktıgı belli bir kalori miktarı var, aktifligine göre alacağın kalori değerleriyle de oynayabilirsin.

aslında kilo alırken en önemli şey bu kaloriyi geçmekten ziyade nasıl beslendiğin, çünkü o kaloriye sadece çikolata yiyipte ulaşabilirsin. dengeli beslenip herşeyi eşit tutmaya özen gösterin. zaten kilo vermek ve kilo almakta yapılan en büyük hatalar buna dikkat etmemek oluyor. ondan sonra neden zayıfım ama göbeğim var ve ya neden istedigim gibi kilo alamadım diyen insanlar türüyorlar.

Toplam Hit: 998 Toplam Mesaj: 4
kilo almak