Best Buy İphone 6S Plus 64GB

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar yabancı site olan bestbuyda 6s plus 64 gb 700$ yalnız AT&T ürünü.

Bu telefonu satanla felan konuşsak ayarlayabilirmi TR SIM çalıştırma felan ?

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bestbuy'ı bizdeki Teknosa gibi düşün. Adamlar öyle olaylara girmez. ABD fiyatları şöyle sim kilitsiz cihazların :

mkyb tarafından 05/Tem/16 12:42 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Teşekkürler

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

Arkadaşlar yabancı site olan bestbuyda 6s plus 64 gb 700$ yalnız AT&T ürünü.

Bu telefonu satanla felan konuşsak ayarlayabilirmi TR SIM çalıştırma felan ?

At urunlerin turkiyede calismiyor diye biliyorum sim kilitli oluyor. Ayrica normal fiyatida apple da 710$ Fiyati uygun degil yani. Sim free alip kullanirsin rahatca.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

At&t sim kilit 110$a aciliyor

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Simdi bunu 700 dolara alip burda pasaporta isletsek mis gibi calisir mi ? Site guvenilir diye tahmin ediyorum ama kargodan gecer mi illa birini mi bulmak lazim ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

Simdi bunu 700 dolara alip burda pasaporta isletsek mis gibi calisir mi ? Site guvenilir diye tahmin ediyorum ama kargodan gecer mi illa birini mi bulmak lazim ?

- Pasaport a işletsen çalışır ( Pasaport son 1 ay ıcınde yurt dişina giriş cıkıs yapmıs olması lazım )

- Site güvenilir.

-Gümrükten gecmez hocam :) bi tanıdıgın vasıtasıyla felan getirmen gerekli.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 914 Toplam Mesaj: 8
iphone iphone