Better Call Saul (2014) Breaking Bad Öncesi
-
'Breaking Bad' Devam Edecek!
Popüler Amerikan dizisindeki Saul Goodman karakterini konu alan yeni bir dizi için hazırlıklara başlandı.
'Breaking Bad' ekibinden Saul Goodman karakterine odaklanan 'Better Call Saul' adlı yeni bir dizi geliyor. Yeni dizinin çekileceği, AMC ve Sony arasında yapılan anlaşmadan sonra kesinleşti. Dizinin senaryosu, orijinal 'Breaking Bad’in oluşum sürecine daha gelmeden yer alacak.
'Breaking Bad' dizisinin yaratıcısı Vince Gilligan, Bob Odenkirk’in canlandırdığı Saul Goodman karakterini konu alan bir dizi çekmek istediğini Kasım 2012’de belirtmişti. İzleyiciler, yeni dizi sayesinde Saul’un daha Walter White’ın avukatı olmadan önceki hayatında nasıl biri olduğunu görebilecek.
Jimmy Fallon'den 12 Dakikalık “Joking Bad”
Bryan Cranston, Bob Odenkirk, ve Aaron Paul’ın da oynadığı, Jimmy Fallon ekibinin geçtiğimiz günlerde yayınladığı 'Joking Bad' adlı komik videoyu hemen izleyin:Belki bi nebze olsun özlemini dindirir ?
-
özlemini dindirecek bişey yok. bu dizide yaşanılan olayların öncesi anlatılacakmış zaten.
eğer ayrı bi hikaye olarak dizi çekeceklerse en fazla 1-2 yerde walter ın yaptığı bikaç şeyin etkisini gösterirler paralel işleyen olaylar olarak o kadar. diğer türlü zaten cılkıda çıkar :d -
süper olmuş , severim saul reyizi geyik adam dizi de tutar bence :F
-
sokoban bunu yazdı
baktım zaten önceki filmlerine vs çoğu oynadığı film komedi
-
sokoban bunu yazdı
Aynen dizideki en iyi karakterlerden piç, :) gerçi 5 nci sezonu bitirmedim halen ama olsun güzel haber,
-
saulun aq diziyi 1 sezon daha uzatsaydılarya saulla uğraşacaklarına
-
Eski dizinin popularitesinden yararlanip hazir bir izleyici kitlesiyle ise baslamak kolayciligina kaciyorlar.
Yalniz beklenti yuksek olacaktir, bu yuzden batirma ihtimalleri de oldukca fazla... -
telekom bunu yazdıEski dizinin popularitesinden yararlanip hazir bir izleyici kitlesiyle ise baslamak kolayciligina kaciyorlar.
Yalniz beklenti yuksek olacaktir, bu yuzden batirma ihtimalleri de oldukca fazla...yapımcı firma senarist ve yönetmen aynı olursa sıkıntı yaşayacaklarını düşünmüyorum
-
Beklenti yüksek olacak haliyle. Boka saracak :D