folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beyaz Eşyada Arçelik Bayii Tanıdığı Olan

Beyaz Eşyada Arçelik Bayii Tanıdığı Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Beyaz eşya set olarak almak istiyorum. Arçelikte çalışan yada şirketi olan yada tanıdığı olan varsa fiyat teklifi isticem. buradaki fiyatların daha altında alabileceğimi düşünüyorum çamaşır makinası, buz dolabı, fırınlı ocak ve bulaşık makinası

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

nerdesın sen ?

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

osmaniye

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

abi niye arçelik onu da yazsan da bizi de aydınlatsan oldum olası arçelik beko ve vestele karşı bi antipatim varda ....

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

kullandım baktım inceledim değerlendirdim tercih ettim :d

benim sıralamamda

arçelik

beko

profilo falan geliyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

hacılar en yakın ilde sordurdum 500 lira fiyat oynadı. devamını bekliyorum fiyat düşmesinin :d bakarsın beleşe geltiririz :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı

abi niye arçelik onu da yazsan da bizi de aydınlatsan oldum olası arçelik beko ve vestele karşı bi antipatim varda ....

aynen bende vestel serviste çalıştıktan sonra nefret eder oldum bosch alacaktım servis arkadaşım profilo al dedi 7 yıl garanti veriyor ve bosc servisi gelip ilgilniyor.

yunusozturk.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

bu çevrede pahalı sana katılıyprum dostum. ama türk malı alma test edildi onaylandı:D belki modelden modele değişiyor bilemem. profilo al derim..

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Fiyata bakmayın, beyaz eşya alacaksanız Siemens alın. Eğer fiyat uygunsa Bosh ve Samsung'u da tercih edebilirsiniz. Zaten hepsinin üretimini yine Siemens yapıyor.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 686 Toplam Mesaj: 9