Beyaz Eşyada Arçelik Bayii Tanıdığı Olan
-
Beyaz eşya set olarak almak istiyorum. Arçelikte çalışan yada şirketi olan yada tanıdığı olan varsa fiyat teklifi isticem. buradaki fiyatların daha altında alabileceğimi düşünüyorum çamaşır makinası, buz dolabı, fırınlı ocak ve bulaşık makinası
-
nerdesın sen ?
-
osmaniye
-
abi niye arçelik onu da yazsan da bizi de aydınlatsan oldum olası arçelik beko ve vestele karşı bi antipatim varda ....
-
kullandım baktım inceledim değerlendirdim tercih ettim :d
benim sıralamamda
arçelik
beko
profilo falan geliyo
-
hacılar en yakın ilde sordurdum 500 lira fiyat oynadı. devamını bekliyorum fiyat düşmesinin :d bakarsın beleşe geltiririz :D
-
kabadayi09 bunu yazdı
abi niye arçelik onu da yazsan da bizi de aydınlatsan oldum olası arçelik beko ve vestele karşı bi antipatim varda ....
aynen bende vestel serviste çalıştıktan sonra nefret eder oldum bosch alacaktım servis arkadaşım profilo al dedi 7 yıl garanti veriyor ve bosc servisi gelip ilgilniyor.
-
bu çevrede pahalı sana katılıyprum dostum. ama türk malı alma test edildi onaylandı:D belki modelden modele değişiyor bilemem. profilo al derim..
-
Fiyata bakmayın, beyaz eşya alacaksanız Siemens alın. Eğer fiyat uygunsa Bosh ve Samsung'u da tercih edebilirsiniz. Zaten hepsinin üretimini yine Siemens yapıyor.