folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Beyaz Saçları Kendi Rengine Döndüren Losyon... Bu Ürünler Gerçekten Bunu Yapabilir Mi?

Beyaz Saçları Kendi Rengine Döndüren Losyon... Bu Ürünler Gerçekten Bunu Yapabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kardesim benim işim satiş bu işleri butarj şeyleri okadar cok arastiriyorum ki anlatamam. kardesim kesinlikle bu tarj seyleri tavsiye etmem asla ama asla.  altinda sanayi bakanligi mührü olsadaa  tarim bakanligi yazsada  aklinda olsun altin cilek te de vardi kac kişi oldu hepsi sakincali sacima sürecem ne olacak felan deme kimyasal zehir her şekilde bulasabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşımın babası buna benzer bi ürünü kullanıyor.. Saçlarının renkleri yerine geldi ayrıca saçları yeniden çıkmaya başladı...

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bi tane vardı valla depolar tanıtım filanda yaptı bize yarın bakar msj atarım sna

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

saça pigment yüklüyorlar sonra saç kendi rengine dönüyor ama malesef alttan yine beyaz saç geliyor yani etkisi kalıcı değil.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

discreet losyon varmış bizim eleman kullanmış bi ara iyiymiş 1 aylık bi kullanım süresi varmış

sonra renk kendi doğal haline dönüyuormuş filan işte araştır istersen netten niyetin varsa yardımcı olurum

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 1868 Toplam Mesaj: 6