Beyaz Samsung Galaxy S II
-
Beyler bi Telefon var arkadaş satıyor almayı planlıyorum, 1,5 aylık, samsung galaxy S2 beyaz çizigi filan yok sıfır gibi, yalnız faturası yok garanti destegini bulamıyoruz garantisi yok denebilir yani, ama herhangi bi sorunu yok, alsam ne kadar satabilirim ortalama, burda almayı düşünen müritler var mı ?
-
sorun bugün yok. yarın olursa nolacak ? hocam benim düşüncem telefon konusunda garanti şart.
çünkü olur olmaz zamanda bozulu veriyorlar. belki kullanımlada alakalıdır ama yinede garantisiz alma derim.
kaçtan vercek buarada ?
-
android telefon aldın mı zaten rootlayıp rom falan kurup garantisini kendin bozacaksın, o yüzden garantisi varmış yokmuş telefonu bilen adama farketmez.
eğer çok temiz kutulu mutulu bi cihazsa 1300~1400 arası bi paraya okutabilirsin.
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------android telefon aldın mı zaten rootlayıp rom falan kurup garantisini kendin bozacaksın, o yüzden garantisi varmış yokmuş telefonu bilen adama farketmez.
eğer çok temiz kutulu mutulu bi cihazsa 1300~1400 arası bi paraya okutabilirsin.
-----------------------------
0'ı 1300 zaten nası okutsun o fiyata -
Hocam kaç aldığım bana kalsın telefon çok temiz kutlu filan kutusunda bile çizik yok kulaklık bi kez kullanılmış ama ucunun lastikleri var yedek.. bildiğin sıfır telefon gibi işte garanti firmasını araştırıp bulabilir alacak olan kişi.. alıcı bulursam burdan satmak isterim direk.
-
hoca kaça aldıgını söylemiyorsun ki kaça sattığını söyleyelim bu arada ürünün beyazı ile siyahı arasında fiyat farkı yok bu iphone deil.
1300 0 ı oldugundan ben maks 900 derim , yoksa 400 tl daha koyar garantili açılmamış cihaz alırım şahsen.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------android telefon aldın mı zaten rootlayıp rom falan kurup garantisini kendin bozacaksın, o yüzden garantisi varmış yokmuş telefonu bilen adama farketmez.
-----------------------------
0'ı 1300 zaten nası okutsun o fiyata
-----------------------------sıfırı 1300 değil yahu
-
Bu sabah 2 telefoncuya gösterdim bi tanesi 900 dedi digeri 950 veririrz dediler. Sıfırlarını 1700 den satıyorlarmış hocalar. Bu akşam alıyorum telefonu yarın fotoları koyarım
-
1150'ye vereyim size kayıtlı kutusu açılmamış simfree yurtdışı cihaz.