[Beyaz Tahribat]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    "Beyaz tahribat" eklentisi ile müritlere sunduğunuz paylaşımları/dersleri yeni başlayanlar bölümünde açsanız daha iyi olmazmı? Böylece tek bir ana başlık altında bu tarz eğitici konular tümden toplanmış olur.
    Tabii bence. Dağınıklık olmasın diye fikrimi söylüyorum.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    evet bencede zumzuk ne dersiniz..Arama yaptırarak bulcaklarına yerine bakıp bulsunlar..İyi fikir.. Ben rapid hilesini ilgili bi yere taşıyorum..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    tugrulbaba ben şey diye düşündüm birazcık daha dokuman olunca tahribatın alt kısmına konu başlığı gibi bir bölüm açıp link ile
    http://www.tahribat.com/forumsearch.asp
    buraya girip beyaz tahribat yazdırıcaz yani aslında konuya tıklayan forumda beyaz tahribat arattırcak.Yada beyaz tahribat gibi bir bölüm açılmsını söyliyecektim.

Ancak şu anda nasıl gidecek kampanya bilemediğim için bişey yapmıyorum ancak buna bir çözüm bulmamız lazım bende istemiyorum dağınık olsun admnlerden fikir almak lazım kısacası :D olabilir aslında yeni başlayanlarda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    valla ben fikir şeyettim. İster hem fikir olursunu ister olmazsınız ama bence yakışanı yeni başlayanlar bölümünde yer almasıdır.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    fikrin çok hoş zumsuk, tebrik ederim. Bende tuğrul a katılıyorum. Hepsini bir yerde toplasanız daha güzel olur. Ayrı bir kategori oluşturulacağını düşünmüyorum o olmazsa en iyisi Yeni Başlayanlar kısmıdır, şahsi fikrim bu yönde

Başarılar :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Beyaz Tahribat için birşey yaparız yakın zaman içerisinde , fakat konuların hepsini biryerde toplamak hele Yeni Başlayanlar altında olmaları çok yanlış olur, yeni başlayan adam ne yapsın Buffer Owerflow u, her konu kendi yerinde olursa daha güzel olur ilgisini çeken kişi kendi merak ettiği ana başlıktan kolayca ulaşabilecektir. Bilgiyi arayan arar bulur, al bilgi diye gözüne sokmak yersiz olur bence

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    oncelikle saol erhan hocam.Konuştum decanın dediği gibi bir çok kişi konulardan anlamaya bilir ama hiç olmassa bizim konu bölümümüz var

http://www.tahribat.com/forumsearch.asp
    beyaz tahribat
    işte bizim beyaz tahribat bölümü :D kendimi bir an linuxcu gibi hissettim normal düzende kendi düzenimizi kurmaya çalışıyoruz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Bende Cekik Tahribat diye bi olaya girecem yakinda bana gelen sayisiz maillerde tahribatta yuzlerce japon oldugunu soyleniyor.Onlari toplayacam gerekirse ayaklanma cikarcaz Sitenin dilini japonca yapcaz adini da tahribato-san yapmayi dusunuyorum:D
    Zumsuk espri yapiom ha beyaz tahribat olayina laf atiorum fln sanman ha destekliyorum hatta yararlarniyorum guzel bi uygulama!Bence Beyaz Tahribat yazip aratmak o kadar zor diil cikio zaten hepici ama siz bilirsiniz...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    estağrurullh nakamura

http://www.tahribat.com/forumsearch.asp?search=beyaz%20tahribat&status=1

tuncaxx saolsun kısa yol buldu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

:D nan ne buldum beyaz tahribat ne günlerdi bea :D:D ahahahah