Beyaz Tahribat Sosyal Sorumluluk Projesi Fikri 5 (Çanakkale Şehitlik Ziyareti)
-
Arkadaşlar sosyal sorumluluk proje konusunda bir çok şey düşünüldü. bende fikrimi söyleyeyim dedim. volverine nickli müridimizin dediği gibi bir dernek şehitlik ziyareti yapalım bunu yaprkende gezelim diye düşündüm ve bunun içinde çanakkaleyi uygun gördüm. yaşadığım bölge kocaeli. izmit ve istanbul anadolu-avrupa daki müritlerimizden katılım olursa gerçekleştirebiliriz. Daha önce 14 kişilik bir arkadaş çevremizle gitmişliğim var. servis şoförü kafa adam olmasından dolayı çanakkalenin altını üsütüne getirmiştik, tekirdağda da sahilde takılmak mı dersin şehrin içini gezmek mi dersin hepsini yapmıştık. en son dönüşte kız kulesine karşı çayımızı içip dönmüştük. tabi mangalı vs saymıyorum. Tekrar gerçekleştirilebilcek bir organizasyon. ücret olarak 2 sene önce 40 a gitmiştik. şimdi 60 lira gider olur sanırım yol masrafı için. yemek konusuna gelince herkesin evden pasta börek tarzı bişeyler yapıp getirmişti. +olarak verdiğiniz yol parasından da kahvaltı masrafınız ve mangal masrafınız çıkar büyük ihtimalle.2 gün yollardaydık anlayağınız. eğer gidersek cuma akşamından çıkılır. ağrısız sızısız gidip gelmiştik kısaca gelebilcek olanlar konu altına "ben varım, bana uyar, evet dedikten sonra zikseler yan çizmem" diye yazarlarsa 17 kişilik bir kadro oluşturmaya çalışalım. katılmak isteyenler olursa telefonumu, msn i mi vericem pm ile. hadi bekliyorum sonuç çıkıcak mı:D
-
burayıda alayım katılımı olanları vb bilgileri yazarız duruma göre.