Beyaz Tavşan Part 3-4

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    Önceki konu.Part 1 ve 2.

    http://www.tahribat.com/Forum-Beyaz-Tavsan-Part-1-Hikaye-Denemem-179594/

    PART 3

     

    Zenci önde ben ve hücre arkadaşım arkada Sergio denen adamın yanına gidiyoruz.Sergio çetesiyle birlikde bahçedeki tahta masa ve bankların üzerine oturmuş bizi bekliyorlar.Biz yanına geldiğimizde zenci Sergioya bizi göstererek "yenileri getirdim" diyor.

    Sergio diğer 3 elemanda gelsin öyle başlayacam bekleyin diyor.Bu diğer 3 eleman bizimle birlikde gelen diğer yeniler olmalı diye düşünürken tam o sırada Fernando yine kazık yutmuş gibi dimdik yürüyerek geliyor yanındaki 2 yeniyle birlikde.Sergio'nun Meksikalı olduğunu tahmin ediyorum görünüşünden.Meksikalı olmasına rağmen oldukça iri bir adam.Herkes geldikden sonra Sergio konuşmaya başlıyor.

    Sergio: Eveet hoşgeldiniz çocuklar.Ben Sergio.Bu hapishanedeki büyük kardeşinizim.Eğer bir sıkıntınız,isteğiniz olursa beni görmeniz yeterli.Parası karşılığında sigara,meyve,dergi,çakmak ne istiyorsanız satarım.Yine eğer telefon lazım olursa bana söylemeniz yeterli.Herneyse asıl konuya gelirsek belki dışarda her biriniz çok tehlikeli,çok isyankar adamlarsınız ama burda benim kurallarım geçiyor.Burda yaklaşık 400 kişi var ve hepsi beni tanır,bende hepsini tanırım.Eğer benim kurallarıma göre hareket etmezseniz sizinle anlaşamayız ve emin olun anlaşamazsak benden çok siz üzülürsünüz.

    Umarım herkes beni anlamıştır ha ?

    Tam o sırada Fernando ağzındaki ağaç kıymığını yere tükürüyor ve söz alıyor

    Fernando: Ne istiyorsun bizden tam olarak ? Para falan mı yoksa senin pis işlerini yapmamızı mı ? Şunu önceden bil ki ben hiç bir bok herif için kendi başımı belaya sokmam.Bu çaylaklarla beni karıştırma koca oğlan.

    Sergio: Hmmm.Aslında bana böyle kafa tutarak başını daha büyük belaya sokuyorsun.Beni tanımadığın için bu seferlik bu konuşmana tolerans gösteriyorum.Ama bir dahaki sefere bu kadar iyi niyetli olmam Fernandes !

    Fernando: Adım Fernandes değil Fernando taco çocuğu.Bir daha bana bişey söyleyeceğin zaman beni yanına çağırma,kendin gel.Yoksa yanıma yolladığın adamın çenesini kırarım.

    Fernando bunları söyleyip ordan ayrılırken bu laflar karşısında Sergio dahil herkes hayrete düşmüştü.Fernando gelir gelmez otorite kabul etmediğini ve kimseye itaat etmeyeceğini çok sert biçimde göstermişti.Sergio hemen yanındaki uzun boylu bir adamına "getir şunu buraya!" diye emretti.

    Sergionun adamı Fernandonun kolundan tutar tutmaz Fernando arkasına dönüp göz açıp kapayıncaya kadar herife 3 tane yumruk patlattı.Sergionun elemanı yediği yumruklardan sonra adeta yarı baygın yerde kıvranıyordu.Adamın ağzından kan boşalıyordu.Hepimiz adeta şoktaydık.Bu herif ne yapıyordu ? Daha geldiğinin ilk gününde bir adam nasıl bu kadar cesaretli olabilirdi ? Bu herif neyin nesiydi böyle.

    Bu adam bir boksör olsa bile burası adil dövüşlerin yapıldığı bir boks ringi değildi.Bıçaklanmayı,tecavüzü hatta öldürülmeyi göze alıp böylesine davranmakda neydi.

    Sergionun morali bozulmuş ve çok sinirlenmişti ama soğuk kanlılığını koruyordu.

    Sergio:Evet bu piçi terbiye etmemiz gerekecek anlaşılan.Benim en iyi yaptığım iş zaten budur.Herneyse anlattıklarımı unutmayın.Şimdi siktir olup gidin burdan !

    Tam bu olaydan sonra zaten öğle izni bitmişti ve hepimiz hücrelerimize döndük.

    Hücreme döndüğümde hücre arkadaşımla biraz konuşmaya başlamıştık.Onunda üzerindeki korku yavaş yavaş kaybolmaya başlamıştı.Adının Thomas olduğunu öğrenmiştim ama hapse neden girdiğini falan hiç sormadım.O gün hapishanedeki ilk günümdü ve böyle sonlanmıştı.Gece yatarken yine hep aklımı meşgul eden bu kadar zamanın nasıl geçeceği sorusuydu.Sabaha kadar hep düşündüm o  ilk gece . .

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

    PART 4

     

     

    İlk gecemi atlattıkdan sonra saat 9 da gardiyanlar bize sabah kahvaltılarımızı dağıttılar.Kahvaltının tamamı 2 adet haşlanmış yumurta 3 dilim ekmek ve bir dilim beyaz peynirden oluşuyordu.Hapishanedeki ilk kahvaltımı yaptıkdan sonra bütün gece uyumamanın verdiği yorgunlukla öğlen iznine kadar uyudum.Öğlen yemeği vaktina kadar uyudum.Öğle yemeği vaktinde yemekhaneye iniyorduk ve orda yiyorduk.Zaten gün boyunca toplamda 2 kere hücremizden çıkabiliyorduk.Öğle yemeği vakti saat 12 de ve saat 3 de öğle izni yani bahçe izninde.Saat 3 öğle vakti olmasada ismi böyleydi.Bu iki izinde birer saatlikdi.

    Öğle yemeği için Thomas ile yemekhaneye indik.Bütün A bloğu ordaydı.Hapishane A ve B bloklarından oluşuyordu.İki bloğunda ayrı yemekhaneleri vardı.Sadece bahçe ortaktı.Ben yemeğimi alıp Thomas'ın yanına oturduğumda hemen çaprazımızda Fernando'ya gözüm çarptı.Yine kendinden emin ve kibirli bir şekilde oturmuş,yemeğini yiyordu.Herşey normaldi.Sergio ve tayfası oturmuş bişeyler konuşuyorlardı.Sergio'nun tayfası bu sefer daha kalabalıkdı dünkünden.Dün dayak yiyen uzun boylu adamda ordaydı.Suratında şişlikler vardı ve hiç konuşmuyordu.Sanırım bir kaç dişi kırılmıştı.

    Ben Thomas ile konuşmaya başladım.Ona hapishaneye alışıp alışmadığını sorduğumda buranın bir zindan olduğunu ve hiç bir zaman alışamayacağını söyledi.Gözlüklerini çıkarmıştı.

    --Neden gözlüklerini takmadın bugün? Heralde onlar olmadanda görebiliyorsun?

    - Aslında burnumun ucunu dahi düzgün göremiyorum ama burda benden başka gözlüklü kimse yok.Gözlük beni entel ve zayıf gösteriyor.O yüzden onu kullanmayacağım.

    Tam o sırada Sergio'nun tayfasından bir kaç kişinin yavaşca Fernando'nun arkasına doğru hareketlendiğini gördüm.Herkes sessizce birazdan olacakları izliyordu.Fernando ise hiçbişeyin farkında değildi ve sakince çorbasını içiyordu.4 adam Fernando'nun tam arkasına geldi ve kısa bir süre beklediler.Fernando çorbasını içmek için kaşığını tekrar ağzına götürdüğü anda adamlardan biri elindeki mahkum süveterini arkadan Fernando'nun suratına geçirip sıkıca tuttu.Diğer ikisi ise Fernando'nun ellerine,ayaklarına yapışıp onu etkisiz hale getirdiler.Fernando ağzının içine giren kaşıkla ne bağırabiliyor ne de hareket edebiliyordu.Gergince suratına geçirilmiş olan süveter zaten kaşığı ağzından atmasınıda engelliyordu.Dün Fernando'nun ne kadar hızlı ve sert yumruklar attığını gördükleri için tedbir olarak 4 kişi gelmişlerdi.

    Uzun boylu dayak yiyen adam Fernandonun karşısına geçip onun suratını büyük bir hırsla yumruklamaya başladı.Adam o kadar hırslı vuruyordu ki yumruk atarken ağzından tükürükler fışkırıyordu.Yaklaşık 3 dakika boyunca bu adam o kadar çok yumruk attı ki Fernandonun suratına geçirilmiş süveter tamamen kan oldu.

    Dayak devam ederken herkes olan biteni sessizlikle izliyordu.Suratlarda şaşırmışlık ve heyecan yoktu.Belli ki daha öncede yaşanmış bir durumdu.

    Sergio en sonunda arkadan seslenip "Yeter,bırak artık" dedi.Bunu duydukdan sonra adam bir iki yumruk daha sallayıp ordan çekildi.Sergio kanlar içinde kalan Fernando'nun yanına geldi ve kulağına eğilip  "bir daha bana karşı taşaklı adam numarası yaparsan senin taşaklarını koparır ağzına sokarım" dedi.

    Bunu söyledikden sonra arkadan süveteri tutan adam süveteri bırakır bırakmaz Fernando'nun kafası bilinçsizce masanın üzerine düştü.Sergio'nun korkusundan etrafdakiler Fernando'ya yardım bile etmeye çekiniyordu.

    Fernando başı masanın üzerinde ve kanlar içinde kalmış vaziyetde hareketsizce duruyordu.Kimsenin müdahale etmemesine dayanamayıp en sonunda ben gittim yanına.Kafasını masanın üzerinden kaldırdım ve suratının adeta paramparça olduğunu gördüm.Yemek kaşığı Fernando'nun boğazına kadar girmişti.Elimi ağzına sokup kaşığı çıkardıkdan sonra Fernando öksürmeye ve düzgünce nefes almaya başladı.Her öksürüşünde ağzından kan fışkırıyordu.Kaşığın üstünde damakdan ve boğazdan kopmuş küçük et parçaları bile vardı.Burnunun kırıldığı çok kolay anlaşılıyordu.İki kaşıda patlamıştı.

    Fernando'ya beni duyuyor musun diye sordum ve cevap vermesini bekledim.Sadece hırlayarak nefes alıyor ama konuşamıyordu.Cevap gelmedi.Etrafdakiler beni izliyorlardı.Bazıları Sergio ile başımı belaya sokmak istemiyorsam adamın yanından ayrılmam gerektiğini söylediler.Bende dedikleri gibi yaptım ve Fernandoyu öylece bıraktım . .

     

    u235 tarafından 11/Haz/13 11:15 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Kasım/2011
    Erkek

    Öncelikle hikayeni severek okudum kalemine klavyene sağlık hocam.Diğer konuda bazı postlarda bahsedilen imla kuralları benim dikkatimi bozmadı açıkçası.Her bölüm için farklı konu açmanda pek olumlu olmaz kanımca okuyup takip edenler için.Benim merak ettiğim hikaye yazmak için kendine nasıl bi ortam oluşturuyorsun?Hikayeyi yazmak için saatlerce tek başına oturup saatlerce düşünüyor musun yoksa bir anlık bişey mi?

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ağustos/2012
    Erkek

    ilk iki part gibi bunlarıda hevesle okudum açıkçası çok beğendim diğer iki seriye göre daha bi özenli olmuş 3. partta bazı konuşmalar ameriknvariden çıkmış biraz daha türk işi tartışmaya benzemiş ama zamanla bence tüm detaylar daha iyi ve daha kaliteli olacaktır :)


    http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2010
    Erkek

    Hocam arkadaşın dediği gibi bu konuda yazıya devam et madem bende merakla bekliyorum kolay iş değil açıkcası :) 


    4641544948---53415249544153
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek
    tolgaStain bunu yazdı

    Öncelikle hikayeni severek okudum kalemine klavyene sağlık hocam.Diğer konuda bazı postlarda bahsedilen imla kuralları benim dikkatimi bozmadı açıkçası.Her bölüm için farklı konu açmanda pek olumlu olmaz kanımca okuyup takip edenler için.Benim merak ettiğim hikaye yazmak için kendine nasıl bi ortam oluşturuyorsun?Hikayeyi yazmak için saatlerce tek başına oturup saatlerce düşünüyor musun yoksa bir anlık bişey mi?

    Hocam o şekilde konu anasayfadan düşünce son partları okuyamıyor takip edenler.Onun için 2 partda bir konu acıyorum.Ama 4-8 arası olan partları tek konuda yazıp bitiricem.

    Aslında oturup saatlerce hiç düşünmüyorum.Bunun için ilham gelmesi gerekiyor.İlham geldiği anda hemen oturup yazmaya başlarsam zaten elimi klavyeden hiç kaldırmadan yazıp bitiriyorum  :)

    Yorumlarınız için teşekkürler.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2003
    Erkek

    Super olmuş tebrik ederim, kendimi hikaye içinde zannetim bir ara öyle heyecanlandım tmada sevdiğim tarzda hikayeler :)

    Fakat dikkatımı çeken birşey oldu yada benmi  doğru algılıyamadım.

    Fernando`yu 4 kişi tutmuş uzun boylu dövüyor en sonunda sergio gelip eğiliyor kulağına vs vs birşeyler söylüyor, burda anladığım mantık içinde adam yere yığılıp düşmüş..!

    ama sergio  yavşağı çekip gittikten sonra, fernando (başı masaya düşüyor) burayı ben anlamadım  çünkü eleman yardıma geldiğinde fernando başı masadaysa sandalyede oturmuş oluyor,

    hangi ara kalkıp oraya oturdu veya kim kaldırıp oturdu..!


    Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi

    Ya niye tırsıp bırakıyorsun Fernando'yu orda. Hay ya.

    FERNANDO'YA NE OLDU??!

     

    Devamı lütfen ^^


    sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

    Ya niye tırsıp bırakıyorsun Fernando'yu orda. Hay ya.

    FERNANDO'YA NE OLDU??!

     

    Devamı lütfen ^^

    Devamını yazmaya karar verdim tamam : )

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2012
    Homo

    O Değilde bir gün plajda soyunma kabininde erotik cd bulmuştum adı da Beyaz tavşan dı hala duruyor dedim onun türkçe altyazılısını mı paylaşmış diye girdim :(

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi
    u235 bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

    Ya niye tırsıp bırakıyorsun Fernando'yu orda. Hay ya.

    FERNANDO'YA NE OLDU??!

     

    Devamı lütfen ^^

    Devamını yazmaya karar verdim tamam : )

    Oley!

     


    sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 1011 Toplam Mesaj: 11