Beyaz Teknolojiden Uzak Durun.
-
Bir mp3 üm var. Programsal bir arıza yaptı kendim uğraşmim dedim nasıl olsa garantili gönderdim garantiye. Programsal arızayı tamir etmişler formatlayıp, usb girişini bozmuşlar ama. Usb girişi bozuk yollamışsınız diye geri yolladım. 20 gün oldu geçti firmadan ses seda yok aradım firmayı. Mp3 ün garanti dışı olduğunu ve 25 tl istediklerini söyledi ordaki bi kadın. Nasıl iş anlamadım hem kendi yaptıkleri bir hata hemde garanti dışıdiyip yapmıyorlar. Şimdi uğraşıyoruz. Kesinlikle bu firmayla iş yapmayın. Aman diyorum.
BEYAZ TEKNOLOJİYE KAFAM GİRSİN
-
tamam :D
-
markası ne hacım mp3 ün
-
beyaz teknoloji ne?
-
-
oksijen bunu yazdı:
-----------------------------
Bir mp3 üm var. Programsal bir arıza yaptı kendim uğraşmim dedim nasıl olsa garantili gönderdim garantiye. Programsal arızayı tamir etmişler formatlayıp, usb girişini bozmuşlar ama. Usb girişi bozuk yollamışsınız diye geri yolladım. 20 gün oldu geçti firmadan ses seda yok aradım firmayı. Mp3 ün garanti dışı olduğunu ve 25 tl istediklerini söyledi ordaki bi kadın. Nasıl iş anlamadım hem kendi yaptıkleri bir hata hemde garanti dışıdiyip yapmıyorlar. Şimdi uğraşıyoruz. Kesinlikle bu firmayla iş yapmayın. Aman diyorum.
BEYAZ TEKNOLOJİYE KAFAM GİRSİN
-----------------------------Programsal bir arıza yaptı kendim uğraşmim dedim nasıl olsa garantili
bu sözü söyledikten sonra zaten garanti dışıdır sen programın derinliklerine inmişin anlaşılan
-
hatayı sen orite gibi bir mp3 alarak yapmışsın zaten :)
alsana creative babalar gibi
-
philips mp3 seside gayet güzeldi çok dengeli ses veriyodu. Programın derinliklerede inmedim ayrıca. hard reset gibi bişey yapmak lazımdı. Teknik servisteki tarif etti olmadı gönder ozaman dedi. İnternetten arasam nasıl yapılırı kesin bulurdum uğraşamadım. Mp3 kitlenmişti çünkü direk yolladım. O sorunu çözmüşler ama usb çıkışını bozmuşlar.