Beyaz Teknolojiden Uzak Durun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Bir mp3 üm var. Programsal bir arıza yaptı kendim uğraşmim dedim nasıl olsa garantili gönderdim garantiye. Programsal arızayı tamir etmişler formatlayıp, usb girişini bozmuşlar ama. Usb girişi bozuk yollamışsınız diye geri yolladım. 20 gün oldu geçti firmadan ses seda yok aradım firmayı. Mp3 ün garanti dışı olduğunu ve 25 tl istediklerini söyledi ordaki bi kadın. Nasıl iş anlamadım hem kendi yaptıkleri bir hata hemde garanti dışıdiyip yapmıyorlar. Şimdi uğraşıyoruz. Kesinlikle bu firmayla iş yapmayın. Aman diyorum.

BEYAZ TEKNOLOJİYE KAFAM GİRSİN

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

tamam :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

markası ne hacım mp3 ün

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

beyaz teknoloji ne?

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oksijen bunu yazdı:
    -----------------------------

Bir mp3 üm var. Programsal bir arıza yaptı kendim uğraşmim dedim nasıl olsa garantili gönderdim garantiye. Programsal arızayı tamir etmişler formatlayıp, usb girişini bozmuşlar ama. Usb girişi bozuk yollamışsınız diye geri yolladım. 20 gün oldu geçti firmadan ses seda yok aradım firmayı. Mp3 ün garanti dışı olduğunu ve 25 tl istediklerini söyledi ordaki bi kadın. Nasıl iş anlamadım hem kendi yaptıkleri bir hata hemde garanti dışıdiyip yapmıyorlar. Şimdi uğraşıyoruz. Kesinlikle bu firmayla iş yapmayın. Aman diyorum.

BEYAZ TEKNOLOJİYE KAFAM GİRSİN

-----------------------------

Programsal bir arıza yaptı kendim uğraşmim dedim nasıl olsa garantili

bu sözü söyledikten sonra zaten garanti dışıdır sen programın derinliklerine inmişin anlaşılan

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

hatayı sen orite gibi bir mp3 alarak yapmışsın zaten :)

alsana creative babalar gibi

destination@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

philips mp3 seside gayet güzeldi çok dengeli ses veriyodu. Programın derinliklerede inmedim ayrıca. hard reset gibi bişey yapmak lazımdı. Teknik servisteki tarif etti olmadı gönder ozaman dedi. İnternetten arasam nasıl yapılırı kesin bulurdum uğraşamadım. Mp3 kitlenmişti çünkü direk yolladım. O sorunu çözmüşler ama usb çıkışını bozmuşlar.

Toplam Hit: 1255 Toplam Mesaj: 8