folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beyazıt'ta Pansiyon

Beyazıt'ta Pansiyon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angel_of_god
    angel_of_god's avatar
    Erkek

Selam Tahribat Ailesi,

Bu ayın 28 inde annem ve abimi İstanbul'da misafir edicem fakat bir türlü ucuz ve kaliteli pansiyon yada otel bulamadım. Bu tür işlerle meşgul olan birisi yada tanıdığı olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. 2 kişilik bir oda ve 28 Aralık giriş ve 30 Aralık çıkış olmak üzere 2 gece konaklayacaklar. Otelin Beyazıt ta olması çok daha iyi olur çünkü abimin İstanbul Üniversitesi'nde uzaktan eğitim sınavları var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    angel_of_god bunu yazdı

Selam Tahribat Ailesi,

Bu ayın 28 inde annem ve abimi İstanbul'da misafir edicem fakat bir türlü ucuz ve kaliteli pansiyon yada otel bulamadım. Bu tür işlerle meşgul olan birisi yada tanıdığı olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. 2 kişilik bir oda ve 28 Aralık giriş ve 30 Aralık çıkış olmak üzere 2 gece konaklayacaklar. Otelin Beyazıt ta olması çok daha iyi olur çünkü abimin İstanbul Üniversitesi'nde uzaktan eğitim sınavları var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam taksimde bizim otele gelin. Yardımcı olayım.

Bende ist üni uzaktan eğitim fak. işletme öğrencisiyim. 

Taksimden beyazit e gitmek kolay.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angel_of_god
    angel_of_god's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    angel_of_god bunu yazdı

Selam Tahribat Ailesi,

Hocam taksimde bizim otele gelin. Yardımcı olayım.

Bende ist üni uzaktan eğitim fak. işletme öğrencisiyim. 

Taksimden beyazit e gitmek kolay.

Hocam pm gönderdim hemen.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tamamdır cevap yazdım =)

Tahribatın Tur operatörü ve rezervasyoncusu olucaz :D

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı taksimde otelin var ve hic haber vermiyorsun çok ayıp ya :D acaba çifte günlüğü ne kadar şey yaparsın bi pm bişi beklerim açıkcası :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 761 Toplam Mesaj: 5