Beyazıt'ta Pansiyon
-
Selam Tahribat Ailesi,
Bu ayın 28 inde annem ve abimi İstanbul'da misafir edicem fakat bir türlü ucuz ve kaliteli pansiyon yada otel bulamadım. Bu tür işlerle meşgul olan birisi yada tanıdığı olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. 2 kişilik bir oda ve 28 Aralık giriş ve 30 Aralık çıkış olmak üzere 2 gece konaklayacaklar. Otelin Beyazıt ta olması çok daha iyi olur çünkü abimin İstanbul Üniversitesi'nde uzaktan eğitim sınavları var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
angel_of_god bunu yazdı
Selam Tahribat Ailesi,
Bu ayın 28 inde annem ve abimi İstanbul'da misafir edicem fakat bir türlü ucuz ve kaliteli pansiyon yada otel bulamadım. Bu tür işlerle meşgul olan birisi yada tanıdığı olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. 2 kişilik bir oda ve 28 Aralık giriş ve 30 Aralık çıkış olmak üzere 2 gece konaklayacaklar. Otelin Beyazıt ta olması çok daha iyi olur çünkü abimin İstanbul Üniversitesi'nde uzaktan eğitim sınavları var. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Hocam taksimde bizim otele gelin. Yardımcı olayım.
Bende ist üni uzaktan eğitim fak. işletme öğrencisiyim.
Taksimden beyazit e gitmek kolay.
-
opusdei bunu yazdıangel_of_god bunu yazdı
Selam Tahribat Ailesi,
Hocam taksimde bizim otele gelin. Yardımcı olayım.
Bende ist üni uzaktan eğitim fak. işletme öğrencisiyim.
Taksimden beyazit e gitmek kolay.
Hocam pm gönderdim hemen.
-
Tamamdır cevap yazdım =)
Tahribatın Tur operatörü ve rezervasyoncusu olucaz :D
-
hacı taksimde otelin var ve hic haber vermiyorsun çok ayıp ya :D acaba çifte günlüğü ne kadar şey yaparsın bi pm bişi beklerim açıkcası :)