folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beyin Jimlastiği

Beyin Jimlastiği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar şimdi bir belgesel izledim.belgeeselde diyorki .

şu yaz günlerinde soğuk su ile duş almak yanlış. 

çünki gözenekler kapanıyor.ve sornasında daha çok terliyoruz.

fakat sıcak günlerde sıcak su ile duş alırsak. gözeneklerin açıldığından.ve serinlik hissini daha uzun süre yaşayacağımızdan bahsediyor.

peki bu mantıkla. Kışında üşümemek için gözenekleri kapamak adına spuk su ile mi dış almalıyız???

bu ikinci sorunun cevabını ve vucudun tepkisini anlatıcak bir arkdaş lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

gözeneklerin açık olması, vücudun nefes alması bakımından her zaman daha iyidir.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

düz mantık ve düz kontak açısından bakılırsa sana hak veriyorum :|

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Soğuk günlerde daha az üşümek için soğuk duş almak bir çözüm olsa da yapmayız. Mantık çerçevesinde fikir üretirken biraz da makul olmayı elden bırakmamalısın. Yoksa daha az üşümek isterken yataklara düşebilirsin...

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

bunaltıcı sıcaklarda hava sıcaklığından daha yüksek bi sıcaklıkla duş alırsan , duştan çıktıgında aynı hava sana serin gelir. Kışında tam tersi. Belki gözeneklerinde etkisi vardır ama yanılgamanında büyük etkisi var.

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

drakan bunu yazdı:
    -----------------------------

bunaltıcı sıcaklarda hava sıcaklığından daha yüksek bi sıcaklıkla duş alırsan , duştan çıktıgında aynı hava sana serin gelir. Kışında tam tersi. Belki gözeneklerinde etkisi vardır ama yanılgamanında büyük etkisi var.

-----------------------------
    Bir çeşit mastrübasyon yani ? Sabahın ilk ışıklarına kadar uyumayan arkadaşlar bilir;

Uyuklarken kendilerini Dünya üzerindeki en yorgun, en bitap kişi sanarlar. Tam bu sırada mastrübasyona başvururlarsa, bir anda hızla gerçekleşen kan dolaşımı ile 5000mt. koşucusu gibi hissederler ve o andan itibaran gece yeni başlamıştır.

:)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 696 Toplam Mesaj: 6