folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Beyinden Beyne Enerji Tranferi

Beyinden Beyne Enerji Tranferi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deferens
    deferens's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu mümkün...şu anki bilim açıklayamıyo ama mümkün..insanları etkileme yöntemleri die bilinen bazı yöntemler tamamen bunun eseri...transferi sadece dış görünüşle yapıyoruz şu anda...asıl transfer ise beyinde yapılacak transfer...bunun için çalışmalar yapıyorum...bilgisi olan veya yardım etmek isteyen ve yorum yapmak isteyen mesaj atsınnn....

masmavi bir denizin önünde yarımkanat bir yelkendir aşk,alır götürür seni bilinmeyen maviliklere,sevda mavidir güzel çocuk mavi umut,sen gönlünü mavi tut,emi,mavi tut......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osman1571
    osman1571's avatar
    Erkek
    ilginç
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deferens
    deferens's avatar
    Erkek
    arkadaşlar söyle açıklayım...insanın etrafında sıyla yayılan enerji bir enerji kalkanı oluşturur...bunun kaynağıda beyindir..yani her insanın çevresinde enerji vardır...aşık olmak,birinden hoşlanmamak,birine içi kaynamak bu enerji uyumu sayesinde olur...objeleri hareket ettiren enerjide budur(yani kaşığı bükmek,bardağı kaldırmak gibi)....benim söylediğim ise bu enerjiyi kullanarak insan beynine girip onu etkilemek veya oradaki enerjiyle birleştirip o insanı çözümlemek...bilgisi olan arkasaşlar lütfen yardımcı olsun bana

masmavi bir denizin önünde yarımkanat bir yelkendir aşk,alır götürür seni bilinmeyen maviliklere,sevda mavidir güzel çocuk mavi umut,sen gönlünü mavi tut,emi,mavi tut......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    -

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelmahir
    Kelmahir's avatar
    Erkek
    Sayin Muritler...
    Teorisi olan herseyin gerceklik payi vardir...Biz bu gun beynimizdeki enerjilerimizi karsidakine aktarabiliyoruz elbetteki aslinda konu basliginin ne manaya geldiginide anlayamiyorum...Herneyse yinede birseyler yazmak istedim mesela siz asik oldugunuzda karsinizdaki insanla konusmasaniz bile bunu karsidaki insan sizin hareketlerinizden anlar...Yani bu mumkundur burada onemli olan konusma veya vucudu hic kullanmadan yani telepatik bir sekilde enerji transferi yapmaktir bence...Tabii buda karsilikli olursa olur veya bu gucu kullanmak isteyen kisinin cok guclu olmasi gerekir...maddelerin beyin gucuyle hareket ettirilmesi mumkundur ve ispatlanmistir...
    Zannimca bunu yapabilen bir insan baskalarinada enerji aktarimi yapabilir...
    Saygilarimla...

Dogunun Ve Batinin Gurusu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eFe19KAN
    eFe19KAN's avatar
    Erkek
    Kısaca parapsikoloji ve 6. his oluyor bunlar
    Bkz:Şamanizm

Sonsuza kadar yaşayabilen ölü değildir, Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    quit
    quit's avatar
    Erkek
    arkadaşlar fazla kasmayın.insan beyninin %3 ünü kullanıyor fakat 100% ünü kullansa bile bir fincanı bi masadan bir asaya götüremez..buna kapasitesi yetmez..mantık dışı birşey ve yaşamla bağdaşmayan birşey.ayrıca şunuda belirtmek isterim kuran da da bu yazmakta..beynin hiç bir nesneye kontrol edemiyecegi..bilmem inananlara..

ihr lacht weil ich anders bin , ich lache weil ihr alle gleich seid...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yaw_vip
    yaw_vip's avatar
    Erkek
    quit bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar fazla kasmayın.insan beyninin %3 ünü kullanıyor fakat 100% ünü kullansa bile bir fincanı bi masadan bir asaya götüremez..buna kapasitesi yetmez..mantık dışı birşey ve yaşamla bağdaşmayan birşey.ayrıca şunuda belirtmek isterim kuran da da bu yazmakta..beynin hiç bir nesneye kontrol edemiyecegi..bilmem inananlara..

SElamun aleyküm arkadaşlar...
    quit!kardeşim bu ayetin orjinalini yazarmnısın?
    Ha bide önce mantık çerçevesinde bu olayı düşün.Ama önce bilgilere erişmeye çalış.
    Bİ şey daha.Senin savunduğun şeyi kuran-ı kerimde geçen Hz.Süleyman'ın belkısın tahtını getirtme olayı çürütüyoo.orada tahtı getiren bir İNSANdı yalnız.Bunu mantık çerçevesinde yorumla.Sonuca ulaşırsın........

ALLAH'a emanet olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    quit bunu yazdı:
    mantık dışı birşey ve yaşamla bağdaşmayan birşey.ayrıca şunuda belirtmek isterim kuran da da bu yazmakta..beynin hiç bir nesneye kontrol edemiyecegi..bilmem inananlara..

Andolsun ki, Davut'a ve Süleyman'a bir ilim/bilgi verdik. İkisi de: "Bizi inanan kullarının bir çoğundan üstün kılan Allah'a övgüler olsun." dediler.

Ve Süleyman Davud'un yerine geçip dedi ki: "Ey insanlar, bize kuş dili öğretildi ve bize herşeyden verildi. Şüphesiz ki bu apaçık bir lütufdur."

Cinlerden, insanlardan ve kuşlardan orduları Süleyman'ın huzurunda toplandı. Bunların hepsi (Onun tarafından) sevk ve idare olunuyorlardı.

Hatta karınca deresi üzerine vardıklarında bir karınca kendi aralarinda şöyle demisti: "Ey karıncalar! Haydi, yuvalarınıza girin, Süleyman ve ordusu farketmeyerek sizi kırıp geçirmesin."

O da, o karincanin bu sözünden dolayı (anlayabildiginden) gülercesine tebessüm etti ve: "Ey Rabbim, beni nefsime hakim kıl ki, bana ve ebeveynlerime verdiğin nimetlere şükredeyim ve hoşnut olacağın iyi bir iş yapayım ve beni rahmetinle iyi kulların arasına sok!"dedi.

Bir de kuşları denetledi ve: "Bana ne oluyor, Hüdhüd(ismini taktigim kusu)'ü göremiyorum? Yoksa kayıplara mı karıştı?

Onu mutlaka ağır bir cezaya çarptırırım veya boynunu keserim, ya da bana muhakkak mazeretim gösteren açık, kesin bir gerekçe getirir." dedi.

Derken bekledi, çok geçmeden (Hüdhüd) geldi ve: "Ben senin etraflıca bilmediğin bir şeyi öğrendim ve sana Sebe (diye bir yer)'den sağlam bir haber getirdim." dedi.

Çünkü ben, orada onlara hükümdarlık eden, kendisine herşey verilmiş, yüce bir tahtı olan bir kadın buldum.

Onu ve halkını, ALLAH'a değil, güneşe secde ediyorlar gördüm. Şeytan onlara yaptıklarını yaldızlamış ve bu şekilde kendilerini yoldan saptırmış da doğru gidemiyorlar.

Göklerde ve yerde gizli olan herşeyi ortaya aran ve sizin gizlediğiniz ve açığa vurduğunuz şeyleri bilen ALLAH'a secde etmesinler diye.

Allah O'ndan başka hiçbir tanrı yoktur. 0, yüce Evrenin sahibidir.

(Süleyman) dedi ki: "Doğru mu söyledin, yoksa" yalancılardan mısın, bakacağız.

Şu mektubumu götür onlara bırak; sonra geri çekil de, ne sonuca varacaklarına bak!

Kadın dedi ki: "Ey ileri gelenler bana çok önemli ve saygıdeğer bir mektup bırakıldı.

Süleyman'dan; o "Rahman ve Rahim ALLAH'ın adıyla" (başlamakta)dır.

Şöyle diyor ki: " Bana karşı baş kaldırmayın ve bana müslümanlar olarak gelin!"

(Melike): "Ey ileri gelenler (danismanlarim)! Bu işimde bana bir fikir verin; sizin haberiniz olmadan ben hiçbir işi kestirip atmış değilim." dedi.

Dediler: "Biz güçlüyüz ve yiğit savaşçılarız (istersen gidip savasalim); ama karar sana aittir. Ne emredeceğini düşün."

-(Melike) dedi ki: "Doğrusu, hükümdarlar bir memlekete girdiler mi orayı perişan ederler ve halkının şerefli kişilerini zillete uğratırlar; evet böyle yaparlar.

Ben onlara hediye ile bir heyet göndereceğim de bakacağım elçiler ne ile dönecekler?"

Bunun üzerine gönderilen (elçi) Süleyman'a vardığı vakit (SüIeyman): "Siz bana mal ile yardım mı etmek istiyorsunuz? Bakın ALLAH'ın bana verdiği size verdiğinden daha iyidir. Hayır siz hediyenize güveniyorsunuz (da malla beni kandirabileceginizi saniyorsunuz).

(Süleyman kendi adamlarına dönerek): "Ey Heyet kendileri teslimiyet gösterip bana gelmeden önce, (ders olsun diye) o kadının tahtını bana kim getirir?" dedi.

Cinlerden bir ifrit: "Sen makamından kalkmadan önce ben onu sana getiririm. Ve gerçekten bunu yapmaya hem gücüm, hem de güvenim var." dedi.

Yanında kitaptan bir ilim bulunan kisi ise: "Ben onu sana gözünü kırpmadan önce getiririm." dedi. Derken onu yanında duruyor görünce: "Bu, Rabbimin bir lutfudur; beni sinamak için ki, şükredecek miyim, yoksa nankörlük mü edeceğim. Kim şükrederse ancak kendisi için şükreder, her kim de nankörlük ederse, şüphe yok ki, Rabbim herşeyden eksiktir, büyük iyilikler sahibidir" dedi (ve kendi büyüklenmeyip sükretti de Rabbinin sinamasini kazanmis oldu).

Süleyman) dedi ki: "Tahtını tanınmaz duruma şokun, bakalım tanıyacak mı, tanımazlardan mı olacakı?"

Bunun üzerine (Melike) gelince: "Böyle mi (bu muydu)senin tahtın?" denildi. (O da olayi farkedip): "Sanki o! Zaten bize daha önce bilgi verildi ve biz müslüman olduk! dedi.

Daha önce ALLAH'tan başka taptığı şeyler, on (un müslüman olmasın) a engel olmuştu; çünkü inkar eden bir toplumdan idi.

Kur'an'da mümkün olmadigi mi yaziyormus, yoksa bunun mümkün oldugunu ve bu ilmin RAB tarafindan Hz. Suleyman'a (Salamon) verildigini, tarihte bunu yapabilenlerden birinin de bir Peygamber oldugunu mu ? "Bilin ki, O (Kur'an) büyüklerden biridir.."

Konuyla temelden ilgilenmiyorum, ama ortada müdahale etmem gereken bir durum olustugu icin yazdim..

ALemlerin Rabbi ALLAH'a övgüler olsun ki, insanlik gelistikce ve Evrenin sirlarini bilinmeyenlerini cözdükce Kur'an'i ve O'nun gercekten Evrenin Sahibi ALLAH'tan geldigini daha iyi anlayacagini ve görecegini düsünüyorum..

Selametle..

"Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Bir de Kur"an hakkinda bilginiz olmadan O bunu yaziyor sunu yaziyor demeyin, eger inancli biri iseniz bunun cok büyük bir yanlis oldugunu biliyor olmaniz gerekir..

Illa ki "Kuran bunu yaziyor" demezseniz hic bir seyden eksik kalmazsiniz..

"Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
Toplam Hit: 2642 Toplam Mesaj: 10