Beykent Üniversitesi MYO
-
Arkadaşlar merhaba,
Trakya Üniversitesinde lojistik okuyorum ve ikinci sınıfım. İstanbulda oturuyorum, bu yüzden 2 yıldır alışamadım ve alttan dersim çok olduğundan okul bu yıl uzadı. Bu sene de sınava girdim ama ciddi anlamda kazanıp başka bir üniversiteye gitme düşüncem yoktu. Tercihleri sallamasyon yaptım, ikinci tercihler de aynı şekilde sallamasyon oldu fakat tercihler açıklandığında kafama dank etti. Beykent Üniversitesi, Beylikdüzü Yerleşkesi, Lojistik bölümünü kazandım. Sonra bende bir gitme hevesi oluştu fakat ben Pendik'te ikamet ediyorum ve okula uzaklığım yaklaşık 90-100km ve ikinci öğretim programı. Şimdi sorularım şunlar;
-Sizce şimdi ne yapmalıyım?-Beykent MYO güzel mi? Okul, yaşam, dersler, hocalar, ortam.
-Sizce Trakya Üniversitesini bırakıp gelmeli miyim?
NOT: Trakya Üniversitesi dediğim Havsa MYO arkadaşlar, merkezde de değilim. Merkezde kalıp, servisle okula gidiyorum.
-
ne desem bilemedim. nasıl mutlu olacağını düşünüyorsan öyle yap hocam ama trakya üni. de merkezde değilsen tırt havsa ne bildiğin köy . . .
tamam bildim şimdi beykent diyorum son kararım.
-
her gün pendik - beylikdüzü yapmak okul okumaktan daha zor, lisanstan doktoradan bile daha zor :)
bence buraya gelirsen ortam yapamazsın, okulu okumaz yarıda kesersin, hocalar ordakinden farklı olmaz, yaşam bok gibi olur
-
kardesim devam et oradaki 1 senene yazik. tekrardan baslayip yeni bebelerle o dersleri okumak garip gelebilir sana. bence alttaki derslerinide vermeye calis ama sakin bu tercihini kullanma. Ben buna benzer bir olayı ani kararlarla verdim ve cok pismanım
-
Yalnız şöyle bir durumum var ben burda yani Havsa 'da 2 yıllık okulu gitmediğimden 3 bilemedin 4 yılda bitireceğim. Bunun yanında 3 yılda bitirilen bir köy mü, yoksa 2 yılda bitirilebilecek bir özel üniversite mi? Bir seçeneğim daha var; o da 2 iki yılımı hiç edip, tekrar hazırlanıp, daha yakınlarda bir özel üniversiteye gitmek ne dersiniz?