Beyler Bayanlar Zor Durumdayım
-
2 tane kız var ve ben 1 tane sinden çok hoşlanıyorum ama şu an da çıktıım kızı da ayrılarak üzmek istemiyorum ya ben napim şimdi özellikle kızlar cevap atın siz bu durumda üzülürmüydünüz.....
-
S/A Arkadaşım işin gerçktende Zor...
Allah Akıl Versin....
-
ŞU ÇIKMAK LAFINDAN NEFRET EDİYORUM NEREYE ÇIKIYORSUNUZ TENEFÜSE ....2.KATA..DIŞARIYA...ALLA ALLA...
KARDEŞİM KİMİ SEVİYORSAN ONA GİT DİCEM YARIN BAŞKA BİRİSİNE AŞIK OLURSUN SEN... :))
-
tabikide ikisiylede birlikte çık. ben iki en ii arkadaşla çıkmıştım anca ayrıldıkları zaman ben xLn den ayrıldım diyince aa bende diyerek anlamışlardı ama ikiside xLn nin aynı kişi oldugunu anlamamışlardı uzun bi süre.
(filmelerdeki gibi aama ne yaparsın bende aktrist gibiyim:P) -
darthvader bence hoşlandıgın kızla cık ama cıktıgın kız seni sewior mu bilmedğim ıcın bişi diyemicm daha bşka...
-
çıkmak lafı geçince şunu da yazayım dedim.genelde (istisnalar var tabi) 17-20 yaş arasındakiler sevgililerinden ''çıktığım çocuk'' diye bahseder.çıktığım çocuk ne demek abi, sıçtığım b.k der gibi.çok ilginç.bi tanesini şutlamıştım zaten bu yüzden. üslubuna senin diye.:) neyse senin mevzuya gelince zor bi durum tabi.ama bence seni gerçekten sevene git.eskiden severdim, sevilmeyi beklerdim ama şimdi akıllandım sevildiğim kadar seviyorum.diyeceksin ki hesap işimidir bu olaylar.değil ama frenliyorum kendimi.çekemem yoksa eblehleri.
[kadınlar deniz gibidir, anında döner dalgaya] dikkat etmekte fayda var. -
senin sevgini sana göre en çok kim hak ediyorsa ona git derim ben .
-
kizlar at gibidir ne kadar binersen o kadar sadik olurlar...
en cok bindigin-binebilecegin ati sec...
bence 2 sini de sec ama becerebilceksen..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
at mat diince bel altina yormayalim : ) -
Beni kazanmak için ne yaptın de ? benni hak etmek için ne yaptın de en mantıklı cevap verenle çık derim.
Toplam Hit: 1602 Toplam Mesaj: 9