folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Beyler Ben Anlamadım Siz Bi Yardımcı Olun:(

Beyler Ben Anlamadım Siz Bi Yardımcı Olun:(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Sweet
    By_Sweet's avatar
    Erkek
    beYLer benim PC neden se service pack2 yi kabuL etmiyyo yükLediqim de windows da takıLı kaLıyo sp 2 Li xp kurmayı denedim o da oLmadı siz ce neden oLabiLiR yardımcı oLursanız sewinirim =(

I"amDJ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tahribat Forum
    Paylaşım / download Bölümü
          beyLer ben anLamadım siz bi yardımcı oLun:(

pardon hojam bu konunun  paylaşım ve download bölümüyle ne alakası ver çözemedim kounyu açtıgın yere dikkat et!!!!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    Dostum Biraz Daha Açıklayabilirsen Yardımcı Olabilirim. Ama Normalde Kabul Etmesi Gerekir Sp2'yi tabiki bilgisayarın celeron 300 pentium1,8 falan değilse
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    dostum şöyle söyliyim,windows xp yi kurarken biliyorsun üzerinde cd key vardır ama sen o cd key i değil service pack 2 için olan cd key i gireceksin.Ama sen xp yi kurmuşsun artık sp2 yi kuramazsın eğer kurmak istiyorsan pc yi yeniden formatlayıp windows xp cd key istediğinde service pack 2 için olan şifreyi gireceksin,windows kurulduktan sonra da sp2 yi rahatça kurabilirsin hiçbir sorun çıkarmaz

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Sweet
    By_Sweet's avatar
    Erkek
    konuyu yaLnış yere aaçtıqım için pardon beyLer de pc p4 neden se sp2 yi kurduqum da biLqisayarım açıLmıyo windows yazan yerde takıLı kaLuıyo

I"amDJ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    pingattack bunu yazdı:

dostum şöyle söyliyim,windows xp yi kurarken biliyorsun üzerinde cd key vardır ama sen o cd key i değil service pack 2 için olan cd key i gireceksin.Ama sen xp yi kurmuşsun artık sp2 yi kuramazsın eğer kurmak istiyorsan pc yi yeniden formatlayıp windows xp cd key istediğinde service pack 2 için olan şifreyi gireceksin,windows kurulduktan sonra da sp2 yi rahatça kurabilirsin hiçbir sorun çıkarmaz

Hatalı düşünüyorsun windows altında cd key değiştirilebiliyor. SP2 için cd-key changerleri ararsan bulabilirsin.

gaipten görüntüler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Sweet
    By_Sweet's avatar
    Erkek

a.q mun biLqisayarı işte sp1 i çaLıştırıyo neden se 2 yi açmıyo dedim bendeki sP demi hata war başKa sp buLdum ondada aynı yok anLamadım acaba virüsden doLayı faLan mı çaLıştırmıyo ki ? ama formatLadıM + f disc çektim qene yükLenmedi

I"amDJ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    jezreel bunu yazdı:

pingattack bunu yazdı:

Hatalı düşünüyorsun windows altında cd key değiştirilebiliyor. SP2 için cd-key changerleri ararsan bulabilirsin.

ben bunu bilmiyorum ama cd key sonradan değiştirilebiliyosa tabi daha iyi olur,zaten en mantıklısı da budur boşuna formata gerek kalmaz o zaman.teşekkür ederim verdiğin bilgi için.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 1426 Toplam Mesaj: 8