Beyler Ben Anlamadım Siz Bi Yardımcı Olun:(
-
beYLer benim PC neden se service pack2 yi kabuL etmiyyo yükLediqim de windows da takıLı kaLıyo sp 2 Li xp kurmayı denedim o da oLmadı siz ce neden oLabiLiR yardımcı oLursanız sewinirim =(
-
Tahribat Forum
Paylaşım / download Bölümü

beyLer ben anLamadım siz bi yardımcı oLun:( pardon hojam bu konunun paylaşım ve download bölümüyle ne alakası ver çözemedim kounyu açtıgın yere dikkat et!!!!
-
Dostum Biraz Daha Açıklayabilirsen Yardımcı Olabilirim. Ama Normalde Kabul Etmesi Gerekir Sp2'yi tabiki bilgisayarın celeron 300 pentium1,8 falan değilse
-
dostum şöyle söyliyim,windows xp yi kurarken biliyorsun üzerinde cd key vardır ama sen o cd key i değil service pack 2 için olan cd key i gireceksin.Ama sen xp yi kurmuşsun artık sp2 yi kuramazsın eğer kurmak istiyorsan pc yi yeniden formatlayıp windows xp cd key istediğinde service pack 2 için olan şifreyi gireceksin,windows kurulduktan sonra da sp2 yi rahatça kurabilirsin hiçbir sorun çıkarmaz
-
konuyu yaLnış yere aaçtıqım için pardon beyLer de pc p4 neden se sp2 yi kurduqum da biLqisayarım açıLmıyo windows yazan yerde takıLı kaLuıyo
-
pingattack bunu yazdı:
dostum şöyle söyliyim,windows xp yi kurarken biliyorsun üzerinde cd key vardır ama sen o cd key i değil service pack 2 için olan cd key i gireceksin.Ama sen xp yi kurmuşsun artık sp2 yi kuramazsın eğer kurmak istiyorsan pc yi yeniden formatlayıp windows xp cd key istediğinde service pack 2 için olan şifreyi gireceksin,windows kurulduktan sonra da sp2 yi rahatça kurabilirsin hiçbir sorun çıkarmaz
Hatalı düşünüyorsun windows altında cd key değiştirilebiliyor. SP2 için cd-key changerleri ararsan bulabilirsin. -
a.q mun biLqisayarı işte sp1 i çaLıştırıyo neden se 2 yi açmıyo dedim bendeki sP demi hata war başKa sp buLdum ondada aynı yok anLamadım acaba virüsden doLayı faLan mı çaLıştırmıyo ki ? ama formatLadıM + f disc çektim qene yükLenmedi
-
jezreel bunu yazdı:
pingattack bunu yazdı:
Hatalı düşünüyorsun windows altında cd key değiştirilebiliyor. SP2 için cd-key changerleri ararsan bulabilirsin.
ben bunu bilmiyorum ama cd key sonradan değiştirilebiliyosa tabi daha iyi olur,zaten en mantıklısı da budur boşuna formata gerek kalmaz o zaman.teşekkür ederim verdiğin bilgi için.
Toplam Hit: 1426 Toplam Mesaj: 8