Beyler Bi El Atın
-
ctrl+alt+delete tuşuna basınca görev yöneticisi 1-2 saniye açılıp kapanıyo bunu nasıl düzeltebilirim yardım edin pls!!!
-
--
-
Senin bahsettiğin olayı ben Akinsoft cafe programının Client'lara yapılan bir kısıtlama olarak görmüştüm.
-
geçmiş olsun
geçen de ben de olmuştu görev yöneticisi yöneticiniz tarafından engellendi diyodu
bir de windows güvenlik duvarına ulaşılamıyodu
en güzel çözüm format derim ben ama yine de bir bilene danış
-
şimdi kesin bişe diyemem ama...daha ayrıntılı bilgi vvermen gerek diğer dosya ve programlardada butür sorun veriyormu....mesela bir dosya indir netten setuplu olsun onu yuklemeye çalış o da kapanırsa 1-2 sn içinde bilki virüs var...(bugün format attım onun için)...artık anti virüs programı kullanmıcam kullandıkça virüs bulaşıo...
Eğer virüs yoksa...Norton system work yükle windoctor seçeneği ile onarabilirsin....
-
aynısı benimde başıma geliyor kafede çalışıyorum ama neredeyse her bilgisayarımda oluyor o.. valla bende çözemedim kafe yönetici olan makinada da oluyo olmayanda da oluyo... virüs değil sanıyosam ama mesela netstat yapınca da oluyo aynısı.. açıklık getiremedim
-
durum öle değil görev yönetcisi açılıyo 1-2 saniye sonra kapanıyo bunu nası düzeltebilirim
-
Format atıcan..Vrs2 mi yedin len?Eğer yediysen vrs yi gversonic@mynet.com ekle bunu msnye
-
-