Beyler Bi Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek
    beyler bisey sorcam cep telefonlarini dili nasil deisio ornegin 6600 in ve nokia n70 in dilio nasil deisir?...?msn:dR__sKuLL__@hotmail.com

null
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek
    evt bey;er cvp yokmu

null
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    togytion
    togytion's avatar
    Erkek

Dostum bunu telefonuna dil programı attırarak yapabilirsin ama benim bildiğim bi program var eğer bunu kullanmayı becerebilirsen istersen IMEI  nounu bile değiştirirsin ben sana program adını veriyim sen ara tara indir bul ama işe yarıyo emin ol program adı şu:

Wintesla20 çok yaygın ve herkes tarafından kullanılan bi program!dır

saygılar TOGYTİON...

KAF KEF...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TechnicalGhost
    TechnicalGhost's avatar
    Erkek
    sebgili dostlar intel işlemcileri bilirsiniz celeron-p2-p3-p4-64bit gibi soyleyeyim nokia ceplefonlarındada dct-3   dct-4  wda-2 gibi seriler var arkadasım bahsettigi wintesla , laila flash , knok , nokia flash tool gibi free programlar sadece dct3 modelleri yani 3310-3330-2100-3410-2100-3610-5110-6210-8850-8890-8210 vb. gibi eski modelleri yapar ama bu programlar sizin elinizde olsa bile bunu yapa bilmeniz icin side lpt ye ordan da telefona baglanan box gerekli.  arkadasımın bahsettigi 6600 telefona program atabilen boxler griffin-jaf-twister-ufs gibi programlar ve boxlar bunları yapabilir ve bunları siz yapamassınız .. kesinlikle bunları bir cep telefonu programcısına ulastırmanız gerekli zayet g.atepte iseniz bana ulasabilirsiniz ben ceptelefonu teknik servisitim tamirat ve pro.....

Bilgi Bende Degil Bizde Kıymetlidir..!
Toplam Hit: 1449 Toplam Mesaj: 4