Beyler Birisi Bi Akil Versin
-
1 haftadir eve internet baglatmaya calisiyorum enson ttnet ekibi geldi telefon sebekesi yok dedi alt yapisi varmis kafayi yicem ugrascak baska birsey yok kontorlu win fiyatlari ne alemde veya nasil internete girebilirim baska turlu wireless i olan bi adami aradim bizim civardan yavasliyor diye sifresini vermek istemedi varmi suan win modemde kampanya felan veya baska sekilde nasil baglanirim internete?
-
uydu netı arastır derım hocam?
-
MeTiN_7 bunu yazdı
uydunet 1 haftadir patates e bagladi ..
uzan durun..
-
MeTiN_7 bunu yazdı
hicbir fikrim yok o nasil oluyor -
h2run bunu yazdı
hicbir fikrim yok o nasil oluyorHocam Uydunet kullanabilmeniz için evinizin önünden kablolu tv hattı geçiyor olması gerekiyor. Uydunet bağlatabilmeniz için kablolu tv üyesi olmanız gerekiyor, çünkü Uydunet internet hizmeti kablolu tv hattı üzerinden sağlanıyor.
HoLyCat bunu yazdıuydunet 1 haftadir patates e bagladi ..
uzan durun..
Bizim burda sorun yok. Sizin bölgenizde belki bir çalışma vardır, düzelir merak etmeyin.
-
RaNGeR bunu yazdıh2run bunu yazdı
hicbir fikrim yok o nasil oluyorHocam Uydunet kullanabilmeniz için evinizin önünden kablolu tv hattı geçiyor olması gerekiyor. Uydunet bağlatabilmeniz için kablolu tv üyesi olmanız gerekiyor, çünkü Uydunet internet hizmeti kablolu tv hattı üzerinden sağlanıyor.
HoLyCat bunu yazdıuydunet 1 haftadir patates e bagladi ..
uzan durun..
Bizim burda sorun yok. Sizin bölgenizde belki bir çalışma vardır, düzelir merak etmeyin.
merak etme orayada geliyor :)
By astora yazilari ile bol bol karsilasirsin.
ornek : google ye giriyorum by astora yaziyor kocaman..
filtreleme sistemleri berbat.
-
Gelirse düşünürüz.