Beyler Çok Çok Acil Yardım(Bilgisayarcılar)
-
beyler bana çok acil bir sistem lazım..bilgisayarcı ile haftalar önceden anlaştım ama hala ortada bişey yok.bende bu adama gebe kalmak istemiyorum.uygun fiata bana bu sistemi toplayacak arkadaşlar varsa hemen irtibata geçsin..sistem şu şekilde sadece kasa istiyorum.
amd 2600 sempron soket 754
256 ddr ram
80 gb hdd
128 mb ekran kartı(iyi ve uygun olan herangi biri ati vs.)
Atx Kasa
Asus Anakart k8-Nf3 tabiiki on board ses
sistem sadece bu.klavye mouse,cd rom,rw,floopy vs..istemiyorum.bana aynı sistemi 450 ytl(kdv,vade farkı dahil)bonus kardla 6 ay yaptı.evt sizi bildiğiniz ve uygun parça satışı yapan varsa lütfen bana ulaşın.
not : sistem sıfırdır.ve 2 yıl garantilidir.ve aralarında fiat farkı fazla olan yada olmayan veya uyuşmayan parçalar varsa onları değiştirirsiniz.çok sağolun hemen bcvp bekliyorum.
bu arada istanbul avrupa yaklasındayım...
-
hadi beyler acil diyorum yok mu bilen biri.
-
bilader istanbul avrupa yakasında oturuyorum diyosun git bi bilgisayarcıya şişliye git bak orda ucuzdur parçalar orda kendine bi kasa toplattır hemde çok uygun fiyata burda ne didiniyosun kardeş sen benim dediğimi yap
-
Daha kalite birşeyler toplasaydın ilerde pişman olabilirsin.
-
daha kalite diyorsunda kardeş parasıda çok olur ona göre..hem bu bilgisayar işimi görür.bide ne diyecem ekran kartı on board olmadığı zaman neden fiatlar tavana vuruyor.
bu arada mecidiyeköyü orayı burayı arattım tarattım fiatlar çok oynuyor.birine gidiyorum 500 diyor diğeri 550
-
256 mb ram bide on board ekrankartı demişsin
ram den geriye nekaldı be..
-
on board ekran kartı nerde yazıyor ben niye görmüyom.
-
kadıkoyde yazıcıoğlu işhanı 3.katta akademi bilgisayar var orasının fiyatları iyi. olmadı orda uranium bilgisayar var. 2.el satıyor ordan alırsın.
-
2.el değil abi sıfır lazım bide oranın telefonu var mı sende gittim o taraflara genelde toptan veriyorlar.tel açıyim uygunsa giderim.çok uzak
-
Triumph bunu yazdı:
daha kalite diyorsunda kardeş parasıda çok olur ona göre..hem bu bilgisayar işimi görür.bide ne diyecem ekran kartı on board olmadığı zaman neden fiatlar tavana vuruyor.
on board düşünme diye dedim -
valla kardeş bende sana yazıcıoğluna git derim ben adanadayım ama ordan sipariş veririm genelde akademi pc ve cia pc ye sorabilirsin