Beyler Dikkat Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

2011 yılının başında adult website sahiplerinin buradan dblerini yayınlamıştım konu gizliydi  bilişimdeki abiler o dbyi almış kim nere nezaman ilan vermiş hepsini bulmuş toplamışlar hepsinede dava açmışlar burada yaptıgınız paylaşımlar özellikle msn şifre facebook acc verenler bukonuda dikkatli olun unutmayın butür olaylarda olayın başlangıç yerine yani size gelirler gelmezler demeyin geliyorlar. Dikkat edelim Dedeye Sahip çıkalım

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

site sahipleri ve o sitelere ilan verenler bir kez daha düşünsün hoca o zaman ;)

adamlarında başını yaktın iyi mi :)

tabiki adam bakıcak tamammı bir sürür msn face account paylaşımının yapmışsın onları alıp kaydedecek hangi nick yaptı bu yaptı yarın savcılığa msnim mailim çalındı diye şikayette bulunduklarında  senin paylaştığın hesapların içindeyse şikayetçi olan elemanın hesabı göt altına gitmen kaçınılmaz ifaden alınır en azından direk suçlu sen olmasanda

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

ben anlamadım. forum db simi ne db si paylaştın ki. bide ne ilanı eskort ilanı filan mı :|

neyse şimdiden geçmiş olsun

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 986 Toplam Mesaj: 3