Beyler Fikirelrinizi Aliim...Onemli..
-
evt beyler cuma gunu veli toplantisi var napmaliyim annemin haberi olmasin...annemin arklari aramasin fikirlerinizi bekliyorumm...beyler....
-
oğlum burası çocuk yuvası değil hack sitesi git derdini öğretmenlerine anlat hehehhehehe
-
lan farkettiysen
Tahribat Forum
Genel

beyler fikirelrinizi aliim...onemli..e actim fesuphanallaa evt beyler cvp yokmu..?
-
bu hafta uslu dur öğretmenlerine karsı sonra perşembe günü öğretmenlerine çaktırmadan annem hastalandı gibisinden konus cuma günü evin telefonunun fişini çek eğer annenin cep telefonundan aramazlarsa yırttın cuma günüde sınıf öğretmenine resmi bi şekilde annem rahatsızlandı daha sonra gelecek öğretmenim dersin olayı bitirirsinn
-
Yanlış bölüme neden konu açıyolar anlamadım sanki başka yer yok a.q. -
annene söyleme olsu bitsin evide cep teline yönlendir tamamdır :))
ev telefonunda *21*ceptelfonun# yi tuşla tırt rırıtır rırırıtırırırıt die ses gelr ses kesilince bilki telfon yönlendi..iptal içinde #21# yap bitsin
Zamanında ders çalışsanız bunların hiçbirisi başınaza gelmez kendinizi ayarların vakit ayırın ders çalışın ilerde başınıza vurusunuz...Kendim örnek verim ben dersler korkmazdım yok matematik zor yok fizik zor niye korkim abi....sonuçta ders yapmak zorundayız..eşşek gibi çalışırdım alın terimle notlarımı alırdım yüksek yüksek...demi a4tech :))
-
tarih senden benden sağlam... Bu cuma günü toplantı
-
lan senin burda ne işin var git evede sütünü iç yat yatarkende dişlerini fırçala