Beyler Free Sms Olayını Bilen Pls Yardım Etsin :)
-
ya beyler bana acil bedava sms atma lazım daha önce kulandıgım kapatıldı proxy degiştirerek kulanıyordum başka varmı bunun gibi çok acil lazım yardım edecek varsa esirgemesin etsin yauuuu :D
-
Gmail Sms te açık var foruma koyucaktım ama denedim çalıştı bende sen genede googleda Gmail Sms açığı dıye tarat ben akfama eserse goycem forumdakı bazı cıvıklar yüsünde komadım ama var öle birşey bır aralarkonyachat.commuydu neydı orasında vardı dediğim gıbı calısmalarım dewaim edıyor sen googleda ara re!$
-
bakalım hemen :)saolsın :)
-
VatanisTurk bunu demiş :
Gmail Sms te açık var foruma koyucaktım ama denedim çalıştı bende sen genede googleda Gmail Sms açığı dıye tarat ben akfama eserse goycem forumdakı bazı cıvıklar yüsünde komadım ama var öle birşey bır aralarkonyachat.commuydu neydı orasında vardı dediğim gıbı calısmalarım dewaim edıyor sen googleda ara re!$
-------------------------
1.si başka bir muridin sorununa, sorusuna flan çare olmak istiosan kafana esmesini beklemeden paylaş ne paylaşıcaksan hocam.
2.si forumdaki bazı cıvıklar ne demek ? cıvık dediğin kimler.bir muridin başka muridleri cıvık diye adlandırması tarikat felsefesine yakışmaz.burdaki herkes kardeştir.kimse cıvık flan da değildir.bunları güzelce kafana yerleştir tamammı canım kardeşim.sevgilerle...
-
Yahoo widgets diye bi nane var onun sms eklentisini kur
yahoo hesabından gir
günde yanlış hatırlamıosam 15 mi 20 sms beleş verio istediğin nodan da atabiliyosun
ama sms in en altına callwave felan yazıo o kadarda olcak artık
-
zervalone bunu yazdı:
-----------------------------Yahoo widgets diye bi nane var onun sms eklentisini kur
yahoo hesabından gir
günde yanlış hatırlamıosam 15 mi 20 sms beleş verio istediğin nodan da atabiliyosun
ama sms in en altına callwave felan yazıo o kadarda olcak artık
-----------------------------
saolasın deniyecem :) -
http://widgets.yahoo.com burdan indiriyonuz
http://widgets.yahoo.com/gallery/index.php?start=14&search=sms&show=25 burdaki ekleintileride kuruyonuz
sms gönderiyor.
veya gönderirmiş gibi yapıyor. tatmin için birebir : )
callwave olayını kurdum ama denemedim. pin istiyor ve ben cep telimi bu merete vermek istemiyorum: