folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Beyler Free Sms Olayını Bilen Pls Yardım Etsin :)

Beyler Free Sms Olayını Bilen Pls Yardım Etsin :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    ya beyler bana acil bedava sms atma lazım daha önce kulandıgım kapatıldı proxy degiştirerek kulanıyordum başka varmı bunun gibi çok acil lazım yardım edecek varsa esirgemesin etsin yauuuu :D

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    Gmail Sms te açık var foruma koyucaktım ama denedim çalıştı bende sen genede googleda Gmail Sms açığı dıye tarat ben akfama eserse goycem forumdakı bazı cıvıklar yüsünde komadım ama var öle birşey bır aralarkonyachat.commuydu neydı orasında vardı dediğim gıbı calısmalarım dewaim edıyor sen googleda ara re!$

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    bakalım hemen :)saolsın :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

VatanisTurk bunu demiş :

Gmail Sms te açık var foruma koyucaktım ama denedim çalıştı bende sen genede googleda Gmail Sms açığı dıye tarat ben akfama eserse goycem forumdakı bazı cıvıklar yüsünde komadım ama var öle birşey bır aralarkonyachat.commuydu neydı orasında vardı dediğim gıbı calısmalarım dewaim edıyor sen googleda ara re!$
    -------------------------
    1.si başka bir muridin sorununa, sorusuna flan çare olmak istiosan kafana esmesini beklemeden paylaş ne paylaşıcaksan hocam.
    2.si forumdaki bazı cıvıklar ne demek ? cıvık dediğin kimler.bir muridin başka muridleri cıvık diye adlandırması tarikat felsefesine yakışmaz.burdaki herkes kardeştir.kimse cıvık flan da değildir.bunları güzelce kafana yerleştir tamammı canım kardeşim.

sevgilerle...

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

Yahoo widgets diye bi nane var onun sms eklentisini kur

yahoo hesabından gir

günde yanlış hatırlamıosam 15 mi 20 sms beleş verio istediğin nodan da atabiliyosun

ama sms in en altına callwave felan yazıo o kadarda olcak artık

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    zervalone bunu yazdı:
    -----------------------------

Yahoo widgets diye bi nane var onun sms eklentisini kur

yahoo hesabından gir

günde yanlış hatırlamıosam 15 mi 20 sms beleş verio istediğin nodan da atabiliyosun

ama sms in en altına callwave felan yazıo o kadarda olcak artık

-----------------------------
    saolasın deniyecem :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

http://widgets.yahoo.com burdan indiriyonuz

http://widgets.yahoo.com/gallery/index.php?start=14&search=sms&show=25 burdaki ekleintileride kuruyonuz

sms gönderiyor.

veya gönderirmiş gibi yapıyor. tatmin için birebir : )

callwave olayını kurdum ama denemedim. pin istiyor ve ben cep telimi bu merete vermek istemiyorum:

Toplam Hit: 1188 Toplam Mesaj: 7