folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Beyler Yatmadan Önce Kasanın Arkasındaki Bütün Kabloları Sökün ..

Beyler Yatmadan Önce Kasanın Arkasındaki Bütün Kabloları Sökün ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Mazallah akşam deprem tekrarlar falan kasayıda alıp gidin bırakmayın oralarda onu yazıktır :D Lcd si olanlar diğer koltuğunun altına da onu alsın :D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CnqZ bunu yazdı:
    -----------------------------

Mazallah akşam deprem tekrarlar falan kasayıda alıp gidin bırakmayın oralarda onu yazıktır :D Lcd si olanlar diğer koltuğunun altına da onu alsın :D

-----------------------------
    geyik e açsaydın keşke

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

taşıdım ...

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

yahu hoca ne alakası var :D geyik olsun diyee açtık :D aklıma geldiğinde bu fikir gülmekten koptum :D:D:D:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

anama  lcd ekranı verırım kardesıme kasayı kucuk kardesıem hasterı babam bende akvaryumu alırım babam bısey tasımaz zaten :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 6