Beylikdüzü - Gaziosmanpasa Ulasım Lutfen
-
arkadaslar bugun İstanbul beylikdüzünden - Gaziosmanpasa Gazi mahallesi son duragına gitmem lazım nasıl gidebilirim?
-
- BEYLİKDÜZÜ durağından
145M BEYLİKDÜZÜ -MECİDİYEKÖY(Ç.KATLI) hatına binip MECİDİYEKÖY-M.BUSdurağında ininiz- MECİDİYEKÖY-M.BUS durağından
49G YUNUS EMRE MAHALLESİ. - ŞİŞLİ hatına binip GAZİ MAHALLESİ durağında ininiz- diyor iett :)
- BEYLİKDÜZÜ durağından
-
naptı bu iett mecidiyeköy mü:D ya soganlımı ne bır yerde ınıyorduk metrobusle ordan karsıya gecıp bıryere bıniyorduk ah bi hatırlasam yokmu yardım eden
-
İstanbul'da sokağa çıkma yasağı falan mı var? Dışarıda zibille insan var biri elbet biliyodur.
-
ya benim hiç haberim yoktur nereye nasıl gidilir (şimdi demeyinki madem bilmiyosun ne yazıyosun) iett oraya nasıl giderim ama net bilgi ya da alternatif vermiyor işte şu durakta in aç yürü aha ordasın demiyor tek vasıtayla gidilebilecekken 3 vasıta yaptırabiliyor benim gibi yol iz bilmeyenler de başka bi kaynaktan bilgi alamayınca kaderine razı geliyor bunu şu yüzden anlattım aramızda freehost sahibi, blog sahibi hatta server sahibi olanlar bile var noktadan noktaya gidişlerin sorulabileceği buna alternatif çözümlerin verilebileceği ve tabii olarak bunlar içinde aramaların yapılabileceği bi sistem tasarlansa ne güzel olur di mi çat pat web programcılığı bilgim olmasına karşın zamanım yok ve o sistemi layığıyla yazabileceğimi de sanmıyorum neyse velhasıl uzun lafın kısası boş vakti olanlara proje olsun
-
metrobus edırnekapı - edırnekapı tramway uluyol berec duraktan cıktın mı benzıncı gorecen yanından gec dewam et 2dakıkada gop meydandasın :D
-
GOP meydanına gideceksen Avcılardan metrobüse bin, Ayvansaray'da in Eyüp'ün içine yürü 55T, 55 veya 99A'ya bin.
Gazi mahallesine gideceksen metobüsten Perpa'da in 49 veya 49G'ye bin.
Toplam Hit: 1890 Toplam Mesaj: 7