folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beylükdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi Nasıl Giderim

Beylükdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi Nasıl Giderim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    BEYLİKDÜZÜ 75.YIL CUMHURİYET KIZ TEK VE MES LİS
        BÜYÜKŞEHİR MAH. DR. İMREN AYKUT CAD.
        BEYLİKDÜZÜ

arkadaslar  adres  bu  buraya nasıl giderim  google mapstan vs  bi türlü bulamadım böyle bi cadde yok amk bulamadm bilen  gören var mi burayi bi yardım etsin kardeşinizie  yarın dgs sınavı var :D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

hocam oraya bende baktımda  o haritada vs  öyle bi okul ve cadde gözkmyr o yüzden emin olamadim belki bilen vardir dedim ama yinede sagol

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı editledim bak geçen otobüsleri. sen nerdesin nereden gideceksin bu okula?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

avcılardan gidicem hocam da  şöyle bi entersanlik var   b.köy dönüşünde  iettin sitesinden 76 detaylarına bakıyorum haritada  camlık caddesi

duraği yok ama  durak listesinde var  çözemedm yani :D  

ama yinede o çamlık caddesinde inicem orasi en yakın yer gibi gözüküyor .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

avcılardan gidicem hocam da  şöyle bi entersanlik var   b.köy dönüşünde  iettin sitesinden 76 detaylarına bakıyorum haritada  camlık caddesi

76 senin işini görür hacı o zaman. az erken çık ne olur ne olmaz gene de :) hadi kolay gelsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Konuyla alakasız ama ben de Avcılar da yım hocam. :D Görüşelim bir ara. :D Neresinde oturuyorsun?

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

metrobüsle beylikdüzü belediye durağında in , merdivenlerden çık sağ da simitçi var sor tarif eder, duraktan indikten sonra 10 dakika sürmez. Hüseyin yıldız anadolu lisesi ile girişi aynı yerde. 

Yalnız çok boktan bina sıralar kötü tuvalette sular çalışmıyor. Başarılar dileyeyim

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    wr3kcer bunu yazdı

metrobüsle beylikdüzü belediye durağında in , merdivenlerden çık sağ da simitçi var sor tarif eder, duraktan indikten sonra 10 dakika sürmez. Hüseyin yıldız anadolu lisesi ile girişi aynı yerde. 

Yalnız çok boktan bina sıralar kötü tuvalette sular çalışmıyor. Başarılar dileyeyim

aynen hocam o lise ile ayni yerde gözüküyor peki 76 beylikdüzü bakıyköy otobüsüne binsek  önünden geçermi ?

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    antivirus bunu yazdı
    wr3kcer bunu yazdı

aynen hocam o lise ile ayni yerde gözüküyor peki 76 beylikdüzü bakıyköy otobüsüne binsek  önünden geçermi ?

yok geçmez ama yakınından geçer, karıştırırsın.Pintilik etme, biraz daha fazla ver metrobüse rahat git :D ben kpss ye orada girmiştim, uğursuz olduğuna inanıyorum.

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

75. yıl cumhuriyer lisesi 09 mezunuyum da ne ara kız meslek olmuş mk :D  hocam arkadaşın da dedigi gibi metrobüste beylükdüzü belediye durağında  in beylicium tarafına yani cıkışta sağında kalıyor sor birine yürüyerek 10 dk surmez hemde cok basıt dolambaclı falan degil 

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
Toplam Hit: 1605 Toplam Mesaj: 11