Beylükdüzü 75. Yıl Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi Nasıl Giderim
-
BEYLİKDÜZÜ 75.YIL CUMHURİYET KIZ TEK VE MES LİS BÜYÜKŞEHİR MAH. DR. İMREN AYKUT CAD. BEYLİKDÜZÜ arkadaslar adres bu buraya nasıl giderim google mapstan vs bi türlü bulamadım böyle bi cadde yok amk bulamadm bilen gören var mi burayi bi yardım etsin kardeşinizie yarın dgs sınavı var :D
-
http://www.lisenerede.com/beylikduzu-75-yil-cumhuriyet-kiz-teknik-ve-meslek-lisesi.html
edit:Bu duraktan geçen hatlar: 76, 76F, 145T, 144A
joe_black tarafından 21/Tem/13 02:00 tarihinde düzenlenmiştirB KISMI 76F - BEYLİKDÜZÜ-FATİH ÜNİVERSİTESİ Gidiş 145T - BEYLİKDÜZÜ-TAKSİM(ÇİFT KATLI) Gidiş 144A - ÖMERLİ KİPTAŞ KONUTLARI-BEYLİKDÜZÜ Dönüş 76 - BEYLİKDÜZÜ - BAKIRKÖY Gidiş -
joe_black bunu yazdı
hocam oraya bende baktımda o haritada vs öyle bi okul ve cadde gözkmyr o yüzden emin olamadim belki bilen vardir dedim ama yinede sagol
-
hacı editledim bak geçen otobüsleri. sen nerdesin nereden gideceksin bu okula?
-
joe_black bunu yazdı
avcılardan gidicem hocam da şöyle bi entersanlik var b.köy dönüşünde iettin sitesinden 76 detaylarına bakıyorum haritada camlık caddesi
duraği yok ama durak listesinde var çözemedm yani :D
ama yinede o çamlık caddesinde inicem orasi en yakın yer gibi gözüküyor .
-
antivirus bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
avcılardan gidicem hocam da şöyle bi entersanlik var b.köy dönüşünde iettin sitesinden 76 detaylarına bakıyorum haritada camlık caddesi
76 senin işini görür hacı o zaman. az erken çık ne olur ne olmaz gene de :) hadi kolay gelsin
-
antivirus bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Konuyla alakasız ama ben de Avcılar da yım hocam. :D Görüşelim bir ara. :D Neresinde oturuyorsun?
-
metrobüsle beylikdüzü belediye durağında in , merdivenlerden çık sağ da simitçi var sor tarif eder, duraktan indikten sonra 10 dakika sürmez. Hüseyin yıldız anadolu lisesi ile girişi aynı yerde.
Yalnız çok boktan bina sıralar kötü tuvalette sular çalışmıyor. Başarılar dileyeyim
-
wr3kcer bunu yazdı
metrobüsle beylikdüzü belediye durağında in , merdivenlerden çık sağ da simitçi var sor tarif eder, duraktan indikten sonra 10 dakika sürmez. Hüseyin yıldız anadolu lisesi ile girişi aynı yerde.
Yalnız çok boktan bina sıralar kötü tuvalette sular çalışmıyor. Başarılar dileyeyim
aynen hocam o lise ile ayni yerde gözüküyor peki 76 beylikdüzü bakıyköy otobüsüne binsek önünden geçermi ?
-
antivirus bunu yazdıwr3kcer bunu yazdı
aynen hocam o lise ile ayni yerde gözüküyor peki 76 beylikdüzü bakıyköy otobüsüne binsek önünden geçermi ?
yok geçmez ama yakınından geçer, karıştırırsın.Pintilik etme, biraz daha fazla ver metrobüse rahat git :D ben kpss ye orada girmiştim, uğursuz olduğuna inanıyorum.
-
75. yıl cumhuriyer lisesi 09 mezunuyum da ne ara kız meslek olmuş mk :D hocam arkadaşın da dedigi gibi metrobüste beylükdüzü belediye durağında in beylicium tarafına yani cıkışta sağında kalıyor sor birine yürüyerek 10 dk surmez hemde cok basıt dolambaclı falan degil