Bgsapka.Com Yeni Sitem
-
Arkadaşlar siteyi sık takip edemiyorum. bu yaptığım reklam gibi bişi oluyor. yasak ise yönetici arkadaşlar konuyu silebilirler.
sitemin amacı klasik forumlardan değişik olarak siyah gri beyaz şapka olarak ayırdım. anlayacağınız üzere beyaz şapkalara göre, gri ve siyah şapkalara göre ayrı konular olacak. falan filan (:
uzatmayım herkesi siteme beklerim.
-
Destek için üye oldum. Şapka olayı diğer arkadaşları bilmiyorum ama bana değişik bir fikir olarak geldi. İnş hitlerin tavan olur :) hadi hayırlı olsun
-
lan olum sen askerde değilmisin
nebiçim askerlik bu a.q
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------lan olum sen askerde değilmisin
nebiçim askerlik bu a.q
-----------------------------
komandoyuz olum :D@cemuzel
evet fikir güzel, ortam güzel: bakalım olacakmı (:
-
asker oldugu belli olmuyor mu siteyi yeşil yapmış :)
-
fikir saçma site bokgibi dost acı söyler :/
-
WWW404 virusunden haberim yoktu sayende ogrenmis oldum.
icerik zenginlestikce uye sayisida zenginlesir.
-
Fikrin kullaga aslinda iyi geliyor ama siteyi gezdikten sonra bence pekte iyi bir fikir olmadigini düsünüyorum.
Forum kategorilerine bakacak olursak resmen beyaz gri siyah diye bir kategorileme yapmissin ama forum basliklari ayni.Yani her üc grubuda ilgilendiren konulari 3'e bölmene ne gerek vardi, hepsinide ayni kategori icersinde yapabilirsin demek istedigim.
Ama gözüme carpan, sanirim siteyi bastan asag sen kodlamissin, ilk siten ile arasinda biraz fark var gibi geldi, yani ilerleme kat etmissin ki bu güzel.
Yinede yaniliyorumdur ve umarim siten tutar ve sende memnun olursun. Hayirli olsun. -
@trk
yorumun için tşekkürler. siteyi ben yazmadım bu sefer drupal 6.0 kurdum. askerliğim bitince css'yi öğrenecem ama ;)
@minerval
neden beğenmediğini anlamadım hacı |:
@underzero
saolasın hocam