Bi Akıl Verin !
-
slm. geçende moruğun biri üye olmuş hearhal. %100 bilmem ne hack die. bende aldm indirdin pc hack bilmem neyi. kısmet sadec viddeosuna bakabildim. .. nese sonra baktım PM almışım Kleisthenes bana yolamış. abi adam ipne %80 trojan var: trojan içine trojan dedi. sakın açma dedi. anlmadım ama trojan programınımı açma dedi. videoytumu anlmadım. antivir NOD32 son güncellemeye sahip. tıkıtıtkır çalışıor. bi aksilkik yok. sizce bişey olablirmi PC de
hörmetler!!!
-
hocam girmeye çalışsa öterdi heralde virüs programı. Ama sana bir tavsiye vereyim. Virüs programı kullanacaksan 1 tane kullan. 1 taneden fazla kullanırsan ikisi de birbirinin çalışmasını büyük ölçüde engeller.
Saygılar.
-
hiç bişi anlamadın dion biri bişi koymuş içinde trojen warmış.pc de bişi war mı
tarat tarattıktan sonra bişi demiorsa ve tıkır tıkır çalışıorsa
GOOD LUCK!!!!
GO GO GO!
-
2 tane antivir kullancam diyosanız biri kesinlikle panda olmalı dier anti virlere entegre olup onlarla calısabiliyo diye biliyorum.
-
eyvalalh hajılar da. bendeki anti vr NOD 32 bşi tek o var. iyi çalışıor. bi sorun yok. amma PC ye trojan kaçmış gibime gelior. da ondan sordum. dediğim şu ki adam konu açmış. %100 PC hack diye. bende baktım videosunu indrdim sonra Kleisthenes açma adam üğye olmuiş ikiz bakmış çıkmış dedi. trojan için trojan atmış dedi. bende size bi danışayım. acab var mıdır öle bişey die.. nese saoln
-
nod 32 güzel bir program ama trojanlarda casus yazılımlarda pek etkili degil..kullandıgım için söylüyorum..
panda iyi program casus yazılımlarda etkili kullanışlı ama bilgisayarı kasıyor çerezlerde etkisiz.
bilgisayarına güveniyorsan forumu arat kasper 2007 var türkçe yamasıda en güzeli bana göre sizleri bilemem..