Bi An Gördüğünüz Bir Kızla Konuşurmuydunuz ?
-
bgün istaNbula karaköye gittim sabahtan selanik abedhan pasajı filan malzeme almaya...
neyse böyle otobüste trende vapurda bi anlık göz göze gelip hislerinizin kıpırdadığı bi anda gidipte bir kızla konuşmak veya benim yaşadığım trenden inince kızında aynı istikametteki otobüs durağına gidip orda beklemek hani o esnada kızda yalnız olduğunu belli edince gidip konuşurmuydunuz yada ne yapardınız :)
cevapları alalım :) -
hocam benim bir kız arkadasım var ve dün tam 6 ay oldu .kız arkadasımla 2. görüsmemde direk pat diye açıldım acayip açık sözlüyümdür pat diye sölerim herseyi .
ben mesela ilk onu gördügümde birlikte bi yerde degildik sadece bi yerde gormustum ama snradan gel gezelim bi yerlere gidelim falan dedim sabah erkenden
bulustuk taksim simit sarayında kahvaltı ediyorduk ben pat diye acıldım bu konularda hic bi zaman cekingen olma karsındaki insani kaybedersin . he baktın kabul
etmıyo sende baskasini bulursun dunya tek bı kısı etrafında donmez hocam ama sunu unutma icinde bi duygu bi his varsa direk git acil bodoslama gir olaya yani
kızlar bole seylerden hoslanir hemde belkide karsındaki kisi senden bi hareket bekliyodur olamaz mı :)
-
benim bu dediğin olay yakın bir zamanda 1-2 kere başıma geldi bir keresinde cesaret edemedim ha şimdi ha sonra derken manita indi :) diğerinde de tek zannettim tam konuşacakken arkdamda 3-5 kız arkaşının olduğunun gördüm o da yalan oldu anlayacağınız :)
ama konuşurdum -
Bu zamana kadar konusmadim ve elime birsey gecmedi. Arkadas tavsiyesi KONUSUN!!!
-
Jigsaw bunu yazdı:
-----------------------------hocam benim bir kız arkadasım var ve dün tam 6 ay oldu .kız arkadasımla 2. görüsmemde direk pat diye açıldım acayip açık sözlüyümdür pat diye sölerim herseyi .
ben mesela ilk onu gördügümde birlikte bi yerde degildik sadece bi yerde gormustum ama snradan gel gezelim bi yerlere gidelim falan dedim sabah erkenden
bulustuk taksim simit sarayında kahvaltı ediyorduk ben pat diye acıldım bu konularda hic bi zaman cekingen olma karsındaki insani kaybedersin . he baktın kabul
etmıyo sende baskasini bulursun dunya tek bı kısı etrafında donmez hocam ama sunu unutma icinde bi duygu bi his varsa direk git acil bodoslama gir olaya yani
kızlar bole seylerden hoslanir hemde belkide karsındaki kisi senden bi hareket bekliyodur olamaz mı :)
-----------------------------hocam yüreğine sağlık eyvallah...ağzından bal damlıyor :)
-
arkadaşım daha önce birileriyle felan cıkmadınsa ondanda olur öz güven eksikliği var sende vs..