Bi Ara İnternetden Ucuza Lastik Alan Bi Arkadaş Vardi Nasıl Alıyordu ?
-
4 adet yaz lastigi alacagım varmı ındırımlı sekılde alabilecegımız bı sıte felan ?
ebatlat 205 x 55 - 16
-
Up olsun aynısından bende alacağım ebatları aynı. Yada kullanılmış az kilometre yapmışta olabilir. Ankara da olursa daha iyi olur.
-
eğer o arkadaş konuya gelmezse en iyisi sahibinden.com a girip araştırmak olur illaki yer olarak yakın ve kafaya yatan ürünler vardır
-
elimde 2 adet brigstone er300 205 55 16 lastik var. 3 adet de olabilir durumlarını tam bilmiyorum. iyi kötü durumuna göre satabilirim. illaki sıfır almayacaksanız.
-
ekinlas.com
Takım lastik siparişinde kargoyu ücretsiz gönderiyor. Fiyat uygun gelirse alışveriş yapabilirsin, güven sıkıntısı olmaz.
Hatta istediğin özelliklere uyan lastikler: https://ekinlas.com/ekinlas-magaza/?filter_otomobil-lastik-genislik=93&filter_lastik-yanak-kalinligi=109&filter_otomobil-lastik-janti=119
BiUyeOlamadim tarafından 21/Tem/15 13:53 tarihinde düzenlenmiştir -
N11 sitesi zaman zaman kupon veriyor, o kupon ile birlikte banka puanı kampanyasını birleştirdiğinde genel olarak 80-90 tl indirimli alabiliyorsun lastikleri. geçen kışa girmeden n11 den 4 adet kış lastiği aldım 205*55*16- normalde 640 tl tutuyordu 560 tl ye almıştım bu yöntemle.