folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bi Ara İnternetden Ucuza Lastik Alan Bi Arkadaş Vardi Nasıl Alıyordu ?

Bi Ara İnternetden Ucuza Lastik Alan Bi Arkadaş Vardi Nasıl Alıyordu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

4 adet yaz lastigi alacagım varmı ındırımlı sekılde alabilecegımız bı sıte felan ?

ebatlat 205 x 55 - 16

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egultekin
    egultekin's avatar
    Erkek

Up olsun aynısından bende alacağım ebatları aynı. Yada kullanılmış az kilometre yapmışta olabilir. Ankara da olursa daha iyi olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eğer o arkadaş konuya gelmezse en iyisi sahibinden.com a girip araştırmak olur illaki yer olarak yakın ve kafaya yatan ürünler vardır 

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

elimde 2 adet brigstone er300 205 55 16 lastik var. 3 adet de olabilir durumlarını tam bilmiyorum. iyi kötü durumuna göre satabilirim. illaki sıfır almayacaksanız.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

ekinlas.com

Takım lastik siparişinde kargoyu ücretsiz gönderiyor. Fiyat uygun gelirse alışveriş yapabilirsin, güven sıkıntısı olmaz.

Hatta istediğin özelliklere uyan lastikler: https://ekinlas.com/ekinlas-magaza/?filter_otomobil-lastik-genislik=93&filter_lastik-yanak-kalinligi=109&filter_otomobil-lastik-janti=119

BiUyeOlamadim tarafından 21/Tem/15 13:53 tarihinde düzenlenmiştir

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

N11 sitesi zaman zaman kupon veriyor, o kupon ile birlikte banka puanı kampanyasını birleştirdiğinde genel olarak 80-90 tl indirimli alabiliyorsun lastikleri. geçen kışa girmeden n11 den 4 adet kış lastiği aldım 205*55*16- normalde 640 tl tutuyordu 560 tl ye almıştım bu yöntemle.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
Toplam Hit: 899 Toplam Mesaj: 6
araba lastigi