folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bi Bakarmısınız Yardıma İhtiyacım Var?

Bi Bakarmısınız Yardıma İhtiyacım Var?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_leader
    blue_leader's avatar
    Erkek

hocalar ben yazıcının fotokopi bölümünden bir belgeyi bilgisayara aktardım belge üzerinde düzenleme yapmam gerekiyor attığım belgeyi world de açmaya çalışıyorum açmıyor yardım edermisiniz?

SInıfı Geçme Derdinde İnş. Geçer AMİN !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek
    Abby's Fine Reader kullanmanı tavsiye ederim ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1. Office 2003 ü tam yükle, Microsoft resim ve fax görüntüleyicinin içinden cıkan yazılımla resimlerdeki yazıları kopyalabiliyorsun...

2. Office 2007 yi tam yükle, One notenin içine yazdığın yazıyı direk resimden yazı çekebiliyor, geri kalan yerlerinde nerede yapıyor daha ilgilenmedim...

3. Abby's fine reader arkadaşında sölediği gibi en profesyonel ocr yazılımıdır onuda www.phazeddl.com dan bulup download edip kullanabilirsin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_leader
    blue_leader's avatar
    Erkek

tmm saolun hocalar microsoft 2003 tam yüklüde bi türlü yapamıyodum paylaşım için saolun

SInıfı Geçme Derdinde İnş. Geçer AMİN !!!
Toplam Hit: 669 Toplam Mesaj: 4