Bi El Atın..
-
Babalar simdi benim karsperski trojan buldu..isimi alg32.exe bende sil dedim...Simdi beilgisayar her acılısta alg32.exe bulunamadı dior...Bu sorunu nasıl kaldırırız???Hadi bekliom cevapları...
-
sen en iyisi win cd sini tak bi format cek hazır elın deymısken... bu arada makınen açılıyomu ??? pc açılıosa windows cd sının ıcınden o exe yı ara sonra eskı yerıne koy duzelir..
-
Başlat/Çalıştır Aç ve oraya msconfig yaz ve en soldaki başlat butonunu tıkla. ve ordan işte trojenin ismini tıkla ve kaldır de sonra kapat ve pc yi yeniden başlat..
-
Hemşo;
ALG32.exe dosyası sanırım spybot dosyasıydı.Antivirus dosyayı bulmuş ve temizlemiş ama haliyle Register dan kayıtlarını silmemiş.Windows her açılışta başlatmak için o dosyayı arıyor ama antivirus sildiği için bulamıyor.Onun için onu başlangıçtan kaldırman gerekiyor.Onun için Başlat -> Çalıştır a gel. "msconfig" yaz. "Sistem Yapılandırma Yardımcı Programı" isminde bir program çalışır.Orada "Başlangıç bölümüne git ve alg32.exe (Microsoft ALG32 Protocol) yanındaki check işaretini kaldır.Restart et.Daha ayrıntılı bilgi için google da "alg32.exe" olarak ararsan çok fazla kaynak bulursun.Bu kadar kasmazdım ama hemşosun değerini bil.
Saygılar...
-
bak ilk olarak msconfig den temizle yani "cukurova" nin dedigini yap; Daha sonra calistir a sysedit yaz ve orada win.ini den de temizle; ve system.ini den de temizle. dur dur daha isimiz bitmedi sonra calistira regedit yaz ve alg32 diye reg kayitlarinda arasin önüne ne gelirse sil (alg32 ile ilgili olan herseyi sil) . bu anlattiklarimda olmazsa yapabilecek tek sey kücük boyutlu ise yaramayan bir exe bulup adini alg32.exe diye degistirip kendi pc ne kakalamandir. Tahminimce "Manyak Keylogger" adli logger i yemissin. Kolay gele...
-
Eywallah Babalar tesekkurler...
-
BY-PCkopat bunu yazdı:
Başlat/Çalıştır Aç ve oraya msconfig yaz ve en soldaki başlat butonunu tıkla. ve ordan işte trojenin ismini tıkla ve kaldır de sonra kapat ve pc yi yeniden başlat..
Trojanların çoğu kendini msconfigden gizler :)
Toplam Hit: 2299 Toplam Mesaj: 7