Bi El Atında İzliyelim Şunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar kısa ve öz geçicem konuyu, benim bir tanıdığımı kendi bilgisayarımdan onun bilgisayarına bağlanarak izlemem gerek,tabi bunun gizli olması lazım karşı taraf anlamıyacak.

Yanlış anlaşılmasın ortada bi durum var onu çözmemiz lazım yoksa kimsenin özeline girmem

Bana bu konuda bi çözüm öneriniz varmı acaba ? Bu tarz bişi aramaktayım sizlerden yardım istiyorum ...

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Every thing"s place and her time reach
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    teamviewer' e bak. Konularda ifade kullanmak yasak düzelt silmesinler.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    teamviewer' e bak. Konularda ifade kullanmak yasak düzelt silmesinler.
    -----------------------------

teşekkürler hocam düzelttim, team programında belli oluyor bağlandğımız bizim iş gizli olması lazım

Every thing"s place and her time reach
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    o bilgisayarı kullanma şansın varsa radmin kurabilirsin ancak çoğu modem de port açmadan çalışmıyor.Ama bağlandığın zaman hiçbişey anlamaz. logmein programı var ondan modem e port açman gerekmez ama bağlandığın zaman ingilizce olarak alt tarafta bağlandı uyarı verir. onun haricinde vardır programlar. Bide paralı trojan satan siteler var.Karşı tarafa msn den bişey gönderiyorsun.Açıyor ama farkına varamıyor sonra sen bağlanıp izliyorsun falan.Basit olarak böyle anlatabilirim.Paralı tabi bu program çünkü antivirüsler yakalayamıyor (onlar öyle iddaa ediyor denemedim)

İmzalamazsam ne olcak?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRiM_0_5KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5's avatar
    Erkek

hocam gizli bağlanmak istiyorsan trojan yedirmekten başka çaren yok hiç haberi olmadan bağlanırsın sana bir kaç tane söyleyim onlara bak araştır nasıl olduklarını hepsinin mantığı aynı zaten trojan yedir bağlan asıl iş yedirmekte bitiyor ondan sonrası çocuk oyuncağı

1)Bifrost

2)Spy-net

3)Poison ivy

4)Turkojan

daha çok var ama bunlarla ilgili çokca döküman bulabilirisin o yüzden sadece bunları yazdım haa bide unutmadan indireceğin yere dikkat et avlamaya gidiyorum derken avlanma olasılığın çok yüksek kimin ne olduğu belli olmaz ayrıca bunlarla server oluşturduktan sonra güncel crypter bulup serverı yani trojanı bundan geçirmek gerek ki antilere yakalanmasın kolay gelsin...

Bilgi tamamen özgür olmalıdır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

Cyber-Gate RAT

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim hocalar dediklerinizi tek tek denyeceğim