Bi Fikrim Var...
-
Beyler artık hemen hemen tüm apartmanların girişlerinde bi otomatik kapı bulunuyo bu düzeneklerin kumandasının içini kurcaladım bi kaçının bazılarında oluyo bu şöyle bişiy var oraya kod yazıyodun alıcının kodu oluyo bu 8 sanırım 8 haneli bişi 1 yada 0 olarak ayarlıyosun diğer kapıları falan açmasın diye lafu uzatmadan konuya geliyorum...
diyorumki bizde bi sistem geliştirelim bi alet olsun tırrr bu şifreleri denesin ne amaca teşkil etçek bilmiyorum hırsızların ekmeğine bal sürmicez tabi ne bilim bi misafirliğe gittiğimizde yada o zımbırtımızı kaybettiğimizde kolayca kapıyı kapıyıp açabilicez mümkünmüdür ? maliyeti nedir?
saygılar
-
Heee Mümkündür, Fakat bir şeyi unutuyorsun Bide Hackersin Unutma bunu.
Sen Neyle Kredi Kart cc lerini Alıyon yine kodlarla felan değilmi Elektronik Kapılar bence güvenli olmaz sen bence yine anahtara devam et bu daha güvenli.
Ben şahsen elektronik güvenlik sistemlerinin hiç birine güvenmem. Tavsiye ederim.
-
De şöyle bir durum war onda şifre pic de bulunuyor burda ki gibi sql de değil onua geçtim ayrı bir aparat için deli bilginin olması gerekir diye düşünüuorum.
-
Ya mantıksız düşünüyorsunuz..
Ben size bi bilgisayar yaparım bırakın sizi microsoft uğraşsa giremez. aleti internete bağlamazsanız olur biter :D şifreleride o makinaya koydunmu bitti gitti..