Bi İki Kelime İşte.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

Sıkıntıdan patladım dedim birşeyler salliyim bari.birkaç şarkı eşliğinde yazdım işte.Aşkla pek ilgisi yok ama açacak başka yer bulamadım.beğenirsiniz umarım;

Ne güzeldi o, sabun kıvamında kayıp giden, yıllar sonra efkarlanıp derdimizi bi dumana anlatmamıza sebep olan o kavram.
    yıllar,aylar hatta günler önce hiç farketmez, tekrar orda olmak için kim neyini vermez ?
    evini mi ? arabasını mı ? malını mı,mülkünü mü ? hayatının geri kalan bölümünü mü ?
    aslında dönüyoruz oralara tekrar;
    birkaç dakikalık biyerden duydugun herhangi bir duygusal şarkıyla,
    yüksek bir yere çıkıpta sadece birkaç saniye ufuğa doğru bakmakla,
    zamanı beraber öldürdüğün kişinin/kişilerin biryerde resmine bakınca dönüyoruz aslında.
    ama soyut oluyor be,gerçek olmuyor,içini yakıyor,ağzını bozuyorsun o illete karşı.
    ne diyeyim, keşke olmasaydı, keşke yaşamasaydım da şimdi ciğerim daha rahat soluklansaydı diyen kaç kişi vardır acaba ?

Bir hayattı aslında bize,
    ölümü düşündüren,
    sevipte, aşık olupta gecelerinin uykusuz geçip onun gözlerini düşünmene sebep olan,
    sevdiğini,dostlarını veya, özlediğin zaman uyuyupta o birkaç dakikalık hatırlayabileceğin soyut zamanda görmeyi istettiren,
    doğru dürüst bir hayat yaşatmadığı için sana, devlete,hükümete,sisteme küfrettiren,
    aslında iyi niyetli olup ama hep kötü şeylerin başına gelmesinden şikayetçi oldutturan,
    geçmişte, en yakın dostundan bile yediğin kazıktan dolayı onla beraber geçirdiğin zamana acımana neden olan,
    en sonunda beynine artık düşünmene sebep olan hiçbirşeyin girmesini istemeyipte,

kendini biryere kapattıran,yada atlamana sebep olan biyerden o büyük riski göze aldıran..

amatör işi oldu biraz hoca :|

Toplam Hit: 742 Toplam Mesaj: 1