Bi İnsanın Bittiği An (Fena Bunaldım)
-
malum herkes harıl harıl puanlarına bakıyor hesap kitap yapıyor
sabah girdim 425 görünce içimde bi ışık yandı tamam dedim bu iş bitti kurtuldum diye:W
hiç diğerlerine bakmadım bile sonra arkadaş az önce aradı benim sonuçlara bak dedi
tam söylüyordum ki altta 'tm' var onları söyle bizim için onlar geçerli dedi ve o an dondum :W
herife hemen puanlarını söyledim yüzüne kapadım :W
ben ilk bölüme bakmışım meğer :W hiç umudum kalmadı şuan reçete okuyamıyorum resmen insanın çok zoruna gidiyor be böyle bi kerede yıkılmak :|
Y-TM-2 371,943 0120035 360,353 0119686 --- --- Y-TM-3 384,244 0094049 372,654 0094024 --- --- -
hocam paşa gibi 2 yıllıklar var hiç üzülme..seni ortak alandan sözelden 2 yıllıkalra yerlştrrz..pazarlama işletme halkla ilşkiler..sen bi sözel 1 puanını sölesene..(ben eski dille kullandım) yeni sisteme göre abcSoz lyssoz mshblskdjflskdjf nası deniyorsa öle bana bi puanını yaz..
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
malum herkes harıl harıl puanlarına bakıyor hesap kitap yapıyor
sabah girdim 425 görünce içimde bi ışık yandı tamam dedim bu iş bitti kurtuldum diye:W
hiç diğerlerine bakmadım bile sonra arkadaş az önce aradı benim sonuçlara bak dedi
tam söylüyordum ki altta 'tm' var onları söyle bizim için onlar geçerli dedi ve o an dondum :W
herife hemen puanlarını söyledim yüzüne kapadım :W
ben ilk bölüme bakmışım meğer :W hiç umudum kalmadı şuan reçete okuyamıyorum resmen insanın çok zoruna gidiyor be böyle bi kerede yıkılmak :|
Y-TM-2 371,943 0120035 360,353 0119686 --- --- Y-TM-3 384,244 0094049 372,654 0094024 --- ---
-----------------------------olmadı sen daha üni sınavında yıkılırsan kpss ales bilumum sınavlarda ne yaparsın...
-
emre_gss bunu yazdı:
hocam paşa gibi 2 yıllıklar var hiç üzülme..seni ortak alandan sözelden 2 yıllıkalra yerlştrrz..pazarlama işletme halkla ilşkiler..sen bi sözel 1 puanını sölesene..(ben eski dille kullandım) yeni sisteme göre abcSoz lyssoz mshblskdjflskdjf nası deniyorsa öle bana bi puanını yaz..
abi sözel hiç yok bende girmedim sos-2 sınavına :Wa.q tek hedefim sınıf idi ona uctu gitti resmen :W
-
şu an böyle düşünmen çok normal..gözünde büyüyor tekrar , yeniden hazırlanmak falan bilirim..ama bi kaç gün geçsin biraz gez toz kafanı dağıt..sonra adam akıllı karar ver istemediğin biyere gitme..tekrar hazırlan dünyanın sonu değil hiç korkma..
-
illa 4 yıllık diye uğraşmayın.. 2 defa 2 yıllık kazandım gitmedim mal gibi.. şimdi açıktan okumaya çalışıyorum.. :|
-
yıkıldım çok kötüyüm. garip bi şekilde moralimin çok kötü olmasına ragmen yıkılmama ragmen vücudumda adrenalin seviyesi felaket yukseldi. bi garip hissediyorum hatta birsey hissedemiyorum. puff babamla daha karsılasmadık benden çok o yıkılmıştır ona ne yüzle bkacam bilmiyorum. daha dogrusubundna sonra bakabilecekmiyim bilmiyorum...
-
Silent_King bunu yazdı:
yıkıldım çok kötüyüm. garip bi şekilde moralimin çok kötü olmasına ragmen yıkılmama ragmen vücudumda adrenalin seviyesi felaket yukseldi. bi garip hissediyorum hatta birsey hissedemiyorum. puff babamla daha karsılasmadık benden çok o yıkılmıştır ona ne yüzle bkacam bilmiyorum. daha dogrusubundna sonra bakabilecekmiyim bilmiyorum...
al benden de o kadar :W eve gidesim yok :Wyüzüm tutmuyor konuşamam şimdi :W
-
eksiklerini tespit edip tekrar dene. bildiklerinide sıkı bir şekilde pekiştir ve son olarak tümünü pekiştir tekrar tekrar sonra dene olucak.