folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bi İnsanın Bittiği An (Fena Bunaldım)

Bi İnsanın Bittiği An (Fena Bunaldım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

malum herkes harıl harıl puanlarına bakıyor hesap kitap yapıyor

sabah girdim 425 görünce içimde bi ışık yandı tamam dedim bu iş bitti kurtuldum diye:W

hiç diğerlerine bakmadım bile sonra arkadaş az önce aradı benim sonuçlara bak dedi

tam söylüyordum ki altta 'tm' var onları söyle bizim için onlar geçerli dedi ve o an dondum :W

herife hemen puanlarını söyledim yüzüne kapadım :W

ben ilk bölüme bakmışım meğer :W hiç umudum kalmadı şuan reçete okuyamıyorum resmen insanın çok zoruna gidiyor be böyle bi kerede yıkılmak :|

Y-TM-2 371,943 0120035 360,353 0119686 --- ---
          Y-TM-3 384,244 0094049 372,654 0094024 --- ---

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

hocam paşa gibi 2 yıllıklar var hiç üzülme..seni ortak alandan sözelden 2 yıllıkalra yerlştrrz..pazarlama işletme halkla ilşkiler..sen bi sözel 1 puanını sölesene..(ben eski dille kullandım) yeni sisteme göre abcSoz lyssoz mshblskdjflskdjf nası deniyorsa öle bana bi puanını yaz..

yorgun senarist .]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:
    -----------------------------

malum herkes harıl harıl puanlarına bakıyor hesap kitap yapıyor

sabah girdim 425 görünce içimde bi ışık yandı tamam dedim bu iş bitti kurtuldum diye:W

hiç diğerlerine bakmadım bile sonra arkadaş az önce aradı benim sonuçlara bak dedi

tam söylüyordum ki altta 'tm' var onları söyle bizim için onlar geçerli dedi ve o an dondum :W

herife hemen puanlarını söyledim yüzüne kapadım :W

ben ilk bölüme bakmışım meğer :W hiç umudum kalmadı şuan reçete okuyamıyorum resmen insanın çok zoruna gidiyor be böyle bi kerede yıkılmak :|

Y-TM-2 371,943 0120035 360,353 0119686 --- ---
          Y-TM-3 384,244 0094049 372,654 0094024 --- ---

olmadı sen daha üni sınavında yıkılırsan kpss ales bilumum sınavlarda ne yaparsın...

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

emre_gss bunu yazdı:

hocam paşa gibi 2 yıllıklar var hiç üzülme..seni ortak alandan sözelden 2 yıllıkalra yerlştrrz..pazarlama işletme halkla ilşkiler..sen bi sözel 1 puanını sölesene..(ben eski dille kullandım) yeni sisteme göre abcSoz lyssoz mshblskdjflskdjf nası deniyorsa öle bana bi puanını yaz..

abi sözel hiç yok bende girmedim sos-2 sınavına :W

a.q tek hedefim sınıf idi ona uctu gitti resmen :W

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

şu an böyle düşünmen çok normal..gözünde büyüyor tekrar , yeniden hazırlanmak falan bilirim..ama bi kaç gün geçsin biraz gez toz kafanı dağıt..sonra adam akıllı karar ver istemediğin biyere gitme..tekrar hazırlan dünyanın sonu  değil hiç korkma..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

illa 4 yıllık diye uğraşmayın.. 2 defa 2 yıllık kazandım gitmedim mal gibi.. şimdi açıktan okumaya çalışıyorum.. :|

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

yıkıldım çok kötüyüm. garip bi şekilde moralimin çok kötü olmasına ragmen yıkılmama ragmen vücudumda adrenalin seviyesi felaket yukseldi. bi garip hissediyorum hatta birsey hissedemiyorum. puff babamla daha karsılasmadık benden çok o yıkılmıştır ona ne yüzle bkacam bilmiyorum. daha dogrusubundna sonra bakabilecekmiyim bilmiyorum...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

yıkıldım çok kötüyüm. garip bi şekilde moralimin çok kötü olmasına ragmen yıkılmama ragmen vücudumda adrenalin seviyesi felaket yukseldi. bi garip hissediyorum hatta birsey hissedemiyorum. puff babamla daha karsılasmadık benden çok o yıkılmıştır ona ne yüzle bkacam bilmiyorum. daha dogrusubundna sonra bakabilecekmiyim bilmiyorum...

al benden de o kadar :W eve gidesim yok :W

yüzüm tutmuyor konuşamam şimdi :W

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

eksiklerini tespit edip tekrar dene. bildiklerinide sıkı bir şekilde pekiştir ve son olarak tümünü pekiştir tekrar tekrar sonra dene olucak.

Toplam Hit: 1101 Toplam Mesaj: 9