Bi Projede Benden (Adsenseciler İçin)
-
arkadaşlar baktım forumda aklında proje oplupta yapamayanlar paylaşıyo bitanede ben paylaşayım dedim.bu proje adsensecileri yani reklamlardan gelir kazanan webmasterlar için daha çok.
şimdilerde beta olarak bi sosyaleşme şeyi,paylaşım sistemi ne olduguda tam belli dei-ğil bi sistem yayılıyor 'google wave' .şimdilik sadece davetiyeyle üye alıyolar davetiyesi olmayan giremiyo, beta durumunda ama ilerde ortalığı baya sallayacak gibi duruyo googleda çok önem veriyo buna.içimizden birisi içerisinde 'googlewave' geçen bi domain alıp şimdiden google wave nedir ne işe yarar gibi yazılar yazıp anlatmaya başlaşa googleın arama motorlarında yerini sağşamlaştırsa i kaç aya kalmaz çok büyük ziyaretçi trafiği çeker ve reklamdan baya iyi para kazanır gibime geliyo en azından vakti olanlar blogspotdur falan bedava alana veren yerlerden bi account açıp yazılarını yazmaya başlasın pişman olmazsınzı.vakti olanlar değerlendirsin bence
-
Teşekkürler.
ben hemen bir blog açayım :)
ama yazıları ingilizce yazmak sanırım daha yararlı olur gibi.
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
Teşekkürler.
ben hemen bir blog açayım :)
ama yazıları ingilizce yazmak sanırım daha yararlı olur gibi.
-----------------------------ingilizede aç türkçede bence çünkğ türkiyede kimse ne oldugunu bilmiyo daha düzgün baya arama yapılacak google wave nedir ,wave nedir diye