Bi Sanatçı Hakkında
-
geçen sene bi aktivitemizde bulunmuştu kendisi bi abimiz tarafından tanıştırılmıştık
sanatçı olduğunu bilmiyodum sadece bu tür aktivitelerde saz çalan amatör birisi sanmıştım :|
web sayfasının güllenmesi hakkında bişeyler söylemişti ancak çok fazla yoğun oluğum için reddetmiştim yada sallamıştım tam hatırlamıyorum
bu gün youtube da gördüm bi milyon kişi izlemiş
ismi Ali Ateş
acaba bu sanatçı çokmu ünlü yoksa video diziden ötürümü çok seyredilmiş ?
eğer ünlü biriyse sağlam bi referans kaçırdım a.q
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------geçen sene bi aktivitemizde bulunmuştu kendisi bi abimiz tarafından tanıştırılmıştık
sanatçı olduğunu bilmiyodum sadece bu tür aktivitelerde saz çalan amatör birisi sanmıştım :|
web sayfasının güllenmesi hakkında bişeyler söylemişti ancak çok fazla yoğun oluğum için reddetmiştim yada sallamıştım tam hatırlamıyorum
bu gün youtube da gördüm bi milyon kişi izlemiş
ismi Ali Ateş
acaba bu sanatçı çokmu ünlü yoksa video diziden ötürümü çok seyredilmiş ?
eğer ünlü biriyse sağlam bi referans kaçırdım a.q
hittp://www.youtube.com/watch?v=XPYQuQELSBg&NR=1
-----------------------------
Daha önce hiç duymadım kendi çapında bir sanatçı işte :) -
Bizzat muhabbetim Olan değerli arkadaşımdır, Bir seferinde; Bir kız ağlayarak masamıza gelip "Ahmet kaya ya çok benziyorsunuz... lütfen bir şarkısını çalarmısınız" demişti. :))))
Ülkücü gruplar tarafından oldukça tanınmış biridir. -
youtube açılmıyo:S açılıyordu ama şimdi açılmıyo yani:S ip deiştirmiştim bi sorun yoktu. aynı zamanda go.navige de kullanıodum ama niye açılmıyo acaba? nasıl açabilirim kesin çalışan güncel bir yolu var mı bunun?
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------youtube açılmıyo:S açılıyordu ama şimdi açılmıyo yani:S ip deiştirmiştim bi sorun yoktu. aynı zamanda go.navige de kullanıodum ama niye açılmıyo acaba? nasıl açabilirim kesin çalışan güncel bir yolu var mı bunun?
Hacı şuan DNS felan kullanmıyorum yok ama girebiliyorum :D Ne iş ? Google DNS'lerini denermisin? 8.8.8.8 8.4.4.4 Ayrıca konu ne biz ne konuşuyoruz ? :) Çıkalım beyler burdan bu tür sorunları, konunun uyduğu bir yere açın :) -
Daniel-Koo bunu yazdı:
hacktorx bunu yazdı:
youtube açılmıyo:S açılıyordu ama şimdi açılmıyo yani:S ip deiştirmiştim bi sorun yoktu. aynı zamanda go.navige de kullanıodum ama niye açılmıyo acaba? nasıl açabilirim kesin çalışan güncel bir yolu var mı bunun?
Hacı şuan DNS felan kullanmıyorum yok ama girebiliyorum :D Ne iş ? Google DNS'lerini denermisin? 8.8.8.8 8.4.4.4 Ayrıca konu ne biz ne konuşuyoruz ? :) Çıkalım beyler burdan bu tür sorunları, konunun uyduğu bir yere açın :)
-----------------------------çok basit olduğu için buraya öyle soruverdim mürid. anasayfayı da, 1 kişinin tek seferde cevap verebileceği kadar basit bir konuyla meşgul etmeme isteği biyandan..
saol bu arada deniycem:)