folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bi Sanatçı Hakkında

Bi Sanatçı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

geçen sene bi aktivitemizde bulunmuştu kendisi bi abimiz tarafından tanıştırılmıştık

sanatçı olduğunu bilmiyodum sadece bu tür aktivitelerde saz çalan amatör birisi sanmıştım :|

web sayfasının güllenmesi hakkında bişeyler söylemişti ancak çok fazla yoğun oluğum için reddetmiştim yada sallamıştım tam hatırlamıyorum

bu gün youtube da gördüm bi milyon kişi izlemiş

ismi Ali Ateş

acaba bu sanatçı çokmu ünlü yoksa video diziden ötürümü çok seyredilmiş ?

eğer ünlü biriyse sağlam bi referans kaçırdım a.q

hittp://www.youtube.com/watch?v=XPYQuQELSBg&NR=1

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

geçen sene bi aktivitemizde bulunmuştu kendisi bi abimiz tarafından tanıştırılmıştık

sanatçı olduğunu bilmiyodum sadece bu tür aktivitelerde saz çalan amatör birisi sanmıştım :|

web sayfasının güllenmesi hakkında bişeyler söylemişti ancak çok fazla yoğun oluğum için reddetmiştim yada sallamıştım tam hatırlamıyorum

bu gün youtube da gördüm bi milyon kişi izlemiş

ismi Ali Ateş

acaba bu sanatçı çokmu ünlü yoksa video diziden ötürümü çok seyredilmiş ?

eğer ünlü biriyse sağlam bi referans kaçırdım a.q

hittp://www.youtube.com/watch?v=XPYQuQELSBg&NR=1

Daha önce hiç duymadım kendi çapında bir sanatçı işte :)

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PatriotCracker
    PatriotCracker's avatar
    Erkek

Bizzat muhabbetim Olan değerli arkadaşımdır, Bir seferinde; Bir kız ağlayarak masamıza gelip "Ahmet kaya ya çok benziyorsunuz... lütfen bir şarkısını çalarmısınız" demişti. :))))

Ülkücü gruplar tarafından oldukça tanınmış biridir.

-------- Dünya kadar malın olacağına fındık kadar beynin olsun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

youtube açılmıyo:S açılıyordu ama şimdi açılmıyo yani:S ip deiştirmiştim bi sorun yoktu. aynı zamanda go.navige de kullanıodum ama niye açılmıyo acaba? nasıl açabilirim kesin çalışan güncel bir yolu var mı bunun?

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    hacktorx bunu yazdı:

youtube açılmıyo:S açılıyordu ama şimdi açılmıyo yani:S ip deiştirmiştim bi sorun yoktu. aynı zamanda go.navige de kullanıodum ama niye açılmıyo acaba? nasıl açabilirim kesin çalışan güncel bir yolu var mı bunun?

Hacı şuan DNS felan kullanmıyorum yok ama girebiliyorum :D Ne iş ? Google DNS'lerini denermisin? 8.8.8.8 8.4.4.4 Ayrıca konu ne biz ne konuşuyoruz ? :) Çıkalım beyler burdan bu tür sorunları, konunun uyduğu bir yere açın :)

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:
    hacktorx bunu yazdı:

Hacı şuan DNS felan kullanmıyorum yok ama girebiliyorum :D Ne iş ? Google DNS'lerini denermisin? 8.8.8.8 8.4.4.4 Ayrıca konu ne biz ne konuşuyoruz ? :) Çıkalım beyler burdan bu tür sorunları, konunun uyduğu bir yere açın :)

çok basit olduğu için buraya öyle soruverdim mürid. anasayfayı da, 1 kişinin tek seferde cevap verebileceği kadar basit bir konuyla meşgul etmeme isteği biyandan..

saol bu arada deniycem:)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
Toplam Hit: 859 Toplam Mesaj: 6