Bi Soruda Benden
-
Her katında bi oda bulunan sonsuz katlı bi otelde sonsuz tane müşteri kalıyomuş yani bütün katlar dolu . Yeni bi müşteri geldiğinde bu müşteriye boş oda bulunabilirmi ? Bi biilim adamının sorusuydu ama adını unuttum :D
-
Niye tbtde koyuncluk var ? Biri soru sordu arkasından 10 kşi daha biri yemekle alakalı bşiy saçmaladı arkasından 10 kşi daha :|
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Niye tbtde koyuncluk var ? Biri soru sordu arkasından 10 kşi daha biri yemekle alakalı bşiy saçmaladı arkasından 10 kşi daha :|
hocam geçen bi yerde okumuştum , konuyu açıcaktım zaten sonra unuttum şimdi o kounuyu görünce açtım konuyu -
hajım şimdi sonsuz kat olduğuna göre her kattakileri 1 kat yukarı çıkartırım.gelen insan ilk kata girer.geldikçe herkez 1 kat yukarı çıkar :) en gücü sonsuz kat :)
-
sonsuz bütün sayıları kapsar
sonsuz+1=sonsuz dur
sonsuz x 1000=sonsuz dur
sonsuz / 0 = tanımsızdır
sonsuz + sonsuz = sonsuz dur
yani 1 değil sonsuz kişi alabilirsin
-
nidafilm bunu yazdı:
Her katında bi oda bulunan sonsuz katlı bi otelde sonsuz tane müşteri kalıyomuş yani bütün katlar dolu . Yeni bi müşteri geldiğinde bu müşteriye boş oda bulunabilirmi ? Bi biilim adamının sorusuydu ama adını unuttum :D
-----------------------------boyle birsey okumus olabilirmisin ?
-
SpArK bunu yazdı:
nidafilm bunu yazdı:
-----------------------------boyle birsey okumus olabilirmisin ?
evet hocam buydu :D -
sen de 1 tane ben diim sonsuz tane alabilirsin ,)
-
1kişi alamassın 1 kişilik yer yok çünkü
-
Hilbertin Sonsuzluk Oteli
*Sonsuz kata sahip bir otelin son katı olmaz.her kattaki müşteri bir üst kata taşınsa en alt kat boş kalır.ve yeni müşterimiz yerleşir..