Bi Tavsiye
-
arkadaşlar özellikle yönetim;
düşündümki herşey için ayrı bir konu açıyoruz. takip etmesi zor oluyor. bazen unutabiliyoruzda. şimdi bi konu açsak ; herhangi birşey mesela ajan1111 ; ilk yorumuda kendimiz atalımki düzenleme şansımız olsun. düzenledikçe ana sayfada ilk sıraya girecektir konuyada diyelim ilk yoruma bakın diye; o ilk yorumda sormak istediğimiz şeyi sorsak, veya yazacağımızı yazalım, veya bi konu paylaşalım hem takip etmesi kolay olacak hemde forum kirliliği olmayacaktır.
bilmem ne düşünürsünüz. elimizdeki imkanlarala böyle bişey yapabiliriz.
-
Anlamadım valla
-
u235 bunu yazdı
Anlamadım valla
-
yaa bu konuda yorum yazmak yerine
düşündümki herşey için ayrı bir konu açıyoruz. takip etmesi zor oluyor. bazen unutabiliyoruzda. şimdi bi konu açsak ; herhangi birşey mesela ajan1111 ; ilk yorumuda kendimiz atalımki düzenleme şansımız olsun. düzenledikçe ana sayfada ilk sıraya girecektir konuyada diyelim ilk yoruma bakın diye; o ilk yorumda sormak istediğimiz şeyi sorsak, veya yazacağımızı yazalım, veya bi konu paylaşalım hem takip etmesi kolay olacak hemde forum kirliliği olmayacaktır.
burayı editleyip yeni bişeyler paylaşabiliriz yada sorabiliriz. tabi yoruma yapabiliyoruz sadece bu yüzden ilk yorumuda kendimiz atalım falan filan
-
Abi bir daha o konu hakkinda bilgi edinmek isteyene yazik olur kaynak bulamaz.
Daha sonrasi da konu baslisi nickin oldugu icin konu icerigi velli olmaz forum karisir gider amac zaten duzenli forum tutmak.
-
Düzenleme: pardon yanlış anlamışım
SeRDaR tarafından 19/Eki/14 20:40 tarihinde düzenlenmiştir
devamlı aynı kişiler sivrilir o zaman forumda o da yanlış
bu arada konuyu genele değil açık kapılar önüne açman gerekti