Bi Virüs Hazırlamam Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bluetoth ile veri alan bir makinayı cep telefonum ile eşleşmiş olan bir makına ya virüs sokmaya calısıyorum . makinaya veri gönderdigim zaman iletiyi makina benım telle eşleşmiş oldugu için onlara bir şey göstermiyor .Sorunum şu benim bir jpeg fotografa virüs koyup onlar wirüs programına yakalatmadan onlar resimiin üzerine bastıgı zaman formatı yedirmek ! mümkünmü bana birisi bi jpeg fotoya virüs için yardım ederm ?

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    virusu yedirtsen bile çalışan windowsa nasıl format attırmayı düşünüyorsun?

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

ertan bunu yazdı:
    -----------------------------
    virusu yedirtsen bile çalışan windowsa nasıl format attırmayı düşünüyorsun?
    -----------------------------

en azından D: sürücüsünü silse yeterli geri kurtaramayacagı bir şekilde 

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

d yi formatlayan ve windowsunu çökerten bi program yapabilirm :) sonra sende jpeg ile birleştirip gönderebilirsin...

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

peki tamam olur ama antivirüs programına yakalatmaz degilmi hazırladıgın .sen bana hazırlarsan o şekilde bende jpeg ile birleştirecegim bir program  bulurum işimi hallederim ok mi?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

peid in plug-in leriyle birleştirebilirsin...

bu arada ertan sen adamakıllı bişi yapcaksan lisansla gnu/gpl falan :) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    haji .jpg dosyasina virus bulastiramazsin ki. ancak jpg uzantili gibi gosterirsin de bunu bllutooth lar yemez...

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

jpeg e bulaştıralabiliyor :)

hocalar şuan elimde bi proje var, onunla ilgileniyorum.. onunla beraber sizin kini de yaparım!

Toplam Hit: 1904 Toplam Mesaj: 9