Bi Virüs Hazırlamam Lazım
-
arkadaşlar bluetoth ile veri alan bir makinayı cep telefonum ile eşleşmiş olan bir makına ya virüs sokmaya calısıyorum . makinaya veri gönderdigim zaman iletiyi makina benım telle eşleşmiş oldugu için onlara bir şey göstermiyor .Sorunum şu benim bir jpeg fotografa virüs koyup onlar wirüs programına yakalatmadan onlar resimiin üzerine bastıgı zaman formatı yedirmek ! mümkünmü bana birisi bi jpeg fotoya virüs için yardım ederm ?
-
virusu yedirtsen bile çalışan windowsa nasıl format attırmayı düşünüyorsun?
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------
virusu yedirtsen bile çalışan windowsa nasıl format attırmayı düşünüyorsun?
-----------------------------en azından D: sürücüsünü silse yeterli geri kurtaramayacagı bir şekilde
-
d yi formatlayan ve windowsunu çökerten bi program yapabilirm :) sonra sende jpeg ile birleştirip gönderebilirsin...
-
peki tamam olur ama antivirüs programına yakalatmaz degilmi hazırladıgın .sen bana hazırlarsan o şekilde bende jpeg ile birleştirecegim bir program bulurum işimi hallederim ok mi?
-
peid in plug-in leriyle birleştirebilirsin...
bu arada ertan sen adamakıllı bişi yapcaksan lisansla gnu/gpl falan :)
-
:)
-
haji .jpg dosyasina virus bulastiramazsin ki. ancak jpg uzantili gibi gosterirsin de bunu bllutooth lar yemez...
-
jpeg e bulaştıralabiliyor :)
hocalar şuan elimde bi proje var, onunla ilgileniyorum.. onunla beraber sizin kini de yaparım!