Big Fish (2003) İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba;

Big Fish (2003) adlı filmin Türkçe Dublajlı ve olabildiğine kaliteli halini Torrent olarak link verebilecek kimse var mı ?

İnternette aradım ancak sağlam link bulamadım.

Teşekkürler.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

BDRIP: http://turbobit.net/oli6b6gq980j.html 

başka bulursam eklerim

torrent sitelerine de baktım en fazla 700 mblık var.

YekteranBaymedir tarafından 18/Nis/13 12:40 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

hocam film in fragmanını izledim güzel bir film e benziyor konuyu takipteyim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

başka bulursam eklerim

hocam sanada masallah dizi ve film de master yaptin galiba bu konularda bende dahil olmak üzere herkese yardimci oluyorsun :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    logas bunu yazdı
    Daft bunu yazdı

başka bulursam eklerim

hocam sanada masallah dizi ve film de master yaptin galiba bu konularda bende dahil olmak üzere herkese yardimci oluyorsun :)

master yapılacak bi durum yok hocam, çok dizi izlediğim de yok.

sadece birçok türk torrent sitesine üyeliğim ve bol bol seed'im var.

ayrıca dizi / film altyazısı bulmak ve ona göre dosya indirmek çok da zor değil :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Çok teşekkür ederim. Torrent olarak indirmiştim. Dvd playerde izleyeceğimden extra bir .srt dosyası ile altyazı görünmüyor. Bir program indirip videoya gömdüm. Gerek kalmadı. Yine de çok sağol.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

mükemmel bir film ama türkçe izleyip piç etme bence.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Biraz uğraştım ama orjinal sese türkçe alt yazı gömdüm. Akşam izledim ve çok beğendim.

Toplam Hit: 808 Toplam Mesaj: 8