Bigisayar Müh. 1. Sınıf İlk Dönem Ders İçerikleri ?
-
Bigisayar Müh. 1. Sınıf İlk Dönem Ders İçeriklerini(konularını) bilen arkadaşlar kabataslak ta olsa yazabilirler mi? şimdiden teşşekkürler
dersler : Physics-I Chemistry Calculus-I
-
öss 2. bölüm konuları 1. sınıf ya zaten bütün mühendislikler için ortak dersler..
-
Ben matematik okuyorum.
Bilgisayar destekli Lineer Cebir diye bi ders var. Matlab diye bir dille çalışaz herhal :|
-
1de zaten mat-fizik bi programla giriş nevinden bi ders
-
Türkçe, Tarih ( hahaha üniye geldin hala öğrenemedin!) + Fizik, Matematik, Kimya (Çerez olsun diye konulmus dersler, matematik için geçerli diil)
+ Teknik İngilizce (her okulda olmayabilir) + Bilgisayar Müh. Giriş,algoritma ve programlamaya giriş gibi bir ders...
Yeter herhalde...
Bi de matlab çok işlevli bir programdır, programlama dili değildir, işinize yarar zamanla öğrenirsin... -
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------Türkçe, Tarih ( hahaha üniye geldin hala öğrenemedin!) + Fizik, Matematik, Kimya (Çerez olsun diye konulmus dersler, matematik için geçerli diil)
+ Teknik İngilizce (her okulda olmayabilir) + Bilgisayar Müh. Giriş,algoritma ve programlamaya giriş gibi bir ders...
Yeter herhalde...
-----------------------------
hangi mühendislik olursa olsun fizikle matematiğin çerez olacağını zannetmiyorum(çevre mühendisliği gibi absürt mühendisliklerden bahsetmiyorum haaaa)
-
Valla 1. sınıfların fiziği temel olarak basit görünüyor.
Hemen hemen her üniversite serway fizik kitabını istiyor. Lisede gördüğümüz fizikle alakası yok. Mesela vektörün vektörel çarpması gibi bir olay var. Verilen değerlerde küsüratın hazreti.
Şansınız varsa hoca hesap makinası kullanmanıza izin verir. Bizde izin yok.
Matematik 115 ise dersiniz nanay oldunuz demektir. Soyut matematik şeysi bu ders. Ama sokuyorlar. Düşündüğünüz gibi bir matematik değil. Çok acayip birşey.
Eğer lineer cebir olursa ki vardır mühendislik dallarında mecburi derstir. Sene boyu matrislerle uğraşacaksınız demektir. Oldukça işlem isteyen bir derstir bu da. Basittir.
Matematik 117 görürseniz matematik analiz bu. Bunlarda adamın amna koyuyo. 2001'den beri sınavından kalan vardı bizim hocanın. Ben daha girmedim sınavlara ilk senem olduğu için. Vizelere bakacağız artık.